Logo streekbladzoetermeer.nl


Faizel gaat zijn 3e seizoen in als hoofdtrainer van DSO
Faizel gaat zijn 3e seizoen in als hoofdtrainer van DSO (Foto: Nico Mos)

"Wij zijn sterker geworden"

Hij gaat zijn 3e jaar in als hoofdtrainer bij DSO, maar Faizel Soekhai wilt nu doorpakken. Faizel blikt kort terug op afgelopen seizoen, maar kijkt vooral vooruit. Met een aantal nieuwe spelers,die al hun sporen verdiend hebben, is hij er van overtuigd en doordrongen dat DSO voor promotie moet gaan.

Zoetermeer – "Ik spreek nooit van een verloren seizoen alleen hebben we niet kunnen toeslaan op bepaalde momenten, omdat we een vrij jong team hadden. We wisten dat wel, maar hadden nooit verwacht dat we twee stappen terug geworpen zouden worden", reageert Faizel op de vraag hoe hij terugkijkt op afgelopen seizoen. "We moeten hopen dat we dit team ook langer bij elkaar kunnen houden om met elkaar te rijpen. Ik mis natuurlijk nog steeds spits Mike Montanus. Misschien dat hij in november kan aansluiten, maar dat zou ook eerder kunnen zijn".

Nieuwe seizoen

"De afgelopen weken zijn er nieuwe spelers bij DSO neergestreken en ook zijn er een paar A1 talenten doorgestroomd", praat Faizel verder over komend seizoen. "Nieuw bij DSO zijn: Bradley Semil (SVC'08) hij zou de gehele rechterkant kunnen bespelen, Milan van Schaik, speelde de afgelopen twee seizoenen bij Alphense Boys. Chris Hagi heeft in de jeugd van ADO Den Haag, PSV en NEC gevoetbald, maar komt nu over van DHC. We hebben ook twee keepers erbij, te weten: Rodger Takken komt van DSO 4 en Yusef Can, hij komt van Kocetepe. Spelers die zijn vertrokken zijn: Kevin Mbamba ( DWO), Dylan de Haan (Wassenaar), Lars Goinga (Wilhelmus). Deze 2e klas is wel ontzettend zwaar met onder andere SVC'08, Voorschoten'97, UVS en RCL, die zich behoorlijk hebben versterkt en niet te vergeten Valken'68. Gemakkelijk wordt het niet".

"Ik zie de bekerwedstrijden als een verlengstuk van mijn voorbereiding. We spelen tegen TOGB, BVCB en RKDEO. Aansprekende tegenstanders, waar we ons aan kunnen meten en wie weet gaan we door"

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox