Logo streekbladzoetermeer.nl


Oscar's Optiek uit het Dorp blijft altijd innoveren

Zo'n 4 jaar geleden berichten wij u al over de komst van een nieuwe particuliere opticien op de Pilatusdam naast de Natuurwinkel. Toen al bleek de altijd opgewekte en enthousiaste opticien over een gezonde dosis ondernemingsgeest te beschikken. Inmiddels is Oscar's Optiek niet meer weg te denken uit het straatbeeld rond de Pilatusdam.

Zoetermeer - De 'onorthodoxe' aanpak van hergebruikte materialen van brillen staat nog altijd als een huis. Opticien Oscar Nieuwenhout timmert dagelijks aan de weg met allerlei leuke initiatieven en acties. Hij promoot nog altijd de 1 uur service. "Bril kapot? Geen nood. Binnen 1 uur heeft Oscar een nieuwe bril gemaakt. Geen vervoer? Oscar komt op afspraak naar u toe". Met deze service weet Oscar zich te onderscheiden van zijn collega's .

Ook aan leuke evenementen doet de Zoetermeerse opticien graag mee. En zo is er de oldtimer dag. Die is niet meer weg te denken voor de deur bij Oscar's Optiek. De Puchclub waar hij zelf penningmeester van is was ruim vertegenwoordigd en ieder jaar is er weer een ander thema. Afgelopen editie stond in het teken van 'de verjaardag van je vader en moeder'. Met borrelhapjes, kaas, worst en saté van (www.queenies-sate.nl) verzorgt door Esther de Zeeuw.

Nylon

Naast de bestaande collectie van ruim 600 monturen is er nu ook een bescheiden collectie brillen gemaakt van nylon dat opgevist is uit de oceaan. Het merk 'Sea to See' ligt in de etalage. Voor meer informatie zie de website www.sea2see.org. Voor Oscar Nieuwenhout is dat een mooie manier om met zijn zaak ook aan het milieu te denken.

Maar dat is nog niet alles. Oscar Nieuwenhout vertelde ons dat er ook een oogarts is verbonden aan Oscar's Optiek. Speciaal voor CBR Rijbewijskeuringen. Om de week op vrijdagochtend houdt dr. M.A. Sawas, oogarts (verbonden aan het Oogheelkundig Medisch Centrum OMC) spreekuur. Kosten van deze CBR keuring bedragen € 65,=

En er is nog méér…Binnenkort verwelkomt Oscar's Optiek zijn 500ste nieuwe relatie. Een moment wat niet zomaar voorbij gaat. En de gelukkige kan rekenen op een mooi verrassing pakket. Dus wie weet…….bent u dat en wordt u door Oscar in het zonnetje gezet.

Zo niet dan geniet u altijd van een vers kop koffie in een gemoedelijke maar professionele sfeer. U bent van harte welkom om vrijblijvend eens te komen kijken bij Oscar's Optiek is gevestigd aan de Pilatusdam 11-A – Zoetermeer, telefoonnummer: 079 -737 00 75

reageer als eerste
Meer berichten