Logo streekbladzoetermeer.nl


Film Raging Bull is even terug in de bioscoop. Foto: PR
Film Raging Bull is even terug in de bioscoop. Foto: PR

Win kaarten voor filmklassiekers

Zoetermeer - Kinepolis Zoetermeer vertoont in juli 2017 twee meesterwerken van topregisseur Martin Scorsese. Een unieke kans om Goodfellas en Raging Bull op het grote scherm te bewonderen.

Voor heel even zijn ze terug in de bioscoop: Goodfellas en Raging Bull. Drie absolute filmklassiekers van regisseur Martin Scorsese met acteur Robert De Niro in de hoofdrol. Kinepolis vertoont de klassiekers op vaste data in juli, steeds op vrijdagavond én zondagmiddag, zodat de bezoeker zelf kan kiezen wat hem/haar het beste uitkomt.

Raging Bull | 14 juli & 16 juli
Raging Bull (1980) is het levensverhaal van de legendarische bokser Jake La Motta, een mix van blinde ambitie, na-ijver en een overkill aan testosteron.

Goodfellas | 21 juli & 23 juli
In Goodfellas (1990) schopt een manusje-van-alles het tot maffiabaas, die uiteindelijk wegglijdt in cokebestoven grootheidswaan.

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via kinepolis.nl.

Raging Bull: vrijdag 14-7 om 19.00 uur of zondag 16-7 om 16.00 uur

Goodfellas: 19.00 uur 21-7 om 19.00 uur of zondag 23-7 om 16.00 uur.

Winnen

Lezers van deze krant kunnen kans maken op een passe passe partout voor de films Raging Bull en Goodfellas. Je wint dan per film een gratis ticket en mag dan zelf bepalen of je op vrijdag of op zondag komt.

Wil je kans maken op deze prijs dan moet je er snel bij zijn. Mail het antwoord op de volgende vraag naar redactie.sb@persgroep.nl. Welke acteur speelt de hoofdrol in Goodfellas en Raging Bull? Weet je het antwoord, reageer dan snel. De antwoorden moeten uiterlijk vrijdag 14 juli om 12.00 uur bij de redactie binnen zijn.

reageer als eerste
Meer berichten