Logo streekbladzoetermeer.nl


Rayer Tennis Cup bij TV Buytenwegh 8/9 juli

In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 juli gaan de vier Zoetermeerse tennisverenigingen voor het tweede jaar in twee onderlinge halve finales strijden om de felbegeerde Rayer Cup.

Op zaterdag worden er twee halve finales gespeeld. De ene tussen gastvereniging Buytenwegh en TV Dekker Rokkeveen en de andere halve finale tussen ALTV en TV Seghwaert. Op zondag wordt er een finale gespeeld door de winnaars van die halve finales. De 2 verenigingen die op zaterdag de halve finales verliezen, strijden zondag om de 3e en 4e plaats. Er worden op beide dagen dames- en herensingles en mixed dubbels gespeeld in de categorieën 1-3, 4, 5, 6, 6/35+, 7, 7/35+, 8 en 8/40+.

Elke gewonnen wedstrijd is 1 punt waard en de vereniging die als eerste 14 wedstrijden weet te winnen is de winnaar van de dag. De winnaar van de finale op zondag 9 juli krijgt de Rayer Cup uitgereikt door Steven Schot.

Dit jaar vindt de Zoetermeerse Rayer Cup plaats op de banen van TV Buytenwegh Het hele weekend zit vol mooie wedstrijden en activiteiten. Op zaterdagavond wordt er een BBQ met een feest georganiseerd.

Toeschouwers zijn het hele weekend van 8 en 9 juli welkom om op de tennisbanen aan de Buytenparklaan 5 de beste tennissers van de vier Zoetermeerse verenigingen aan de moedigen. Voor meer informatie zie facebook: https://www.facebook.com/ZoetermeerseRayerCup/
En de website: http://zoetermeersecup.wix.com/zoetermeerse-cu

Reageer als eerste
Meer berichten