Logo streekbladzoetermeer.nl


Wethouder Marc Rosier ontvangt onkruidmeldingen
Wethouder Marc Rosier ontvangt onkruidmeldingen (Foto: )

VVD ruimt als slotactie 'De Vijverhoek' netjes op

Zoetermeer - Om het einde van de actie tegen onkruid en zwerfval kracht bij te zetten is de VVD-fractie afgelopen zaterdag winkelcentrum De Vijverhoek gaan opruimen. Even daarvoor hebben zij aan verantwoordelijk wethouder en tevens VVD-lijsttrekker Marc Rosier het boekwerk overhandigd met alle meldingen die de afgelopen tijd bij het VVD-meldpunt zijn binnengekomen.

Begin mei is dit meldpunt geopend. Niet lang daarna kwam het gemeentebestuur met een voorstel om het onderhoudsniveau in Zoetermeer te verhogen. Het was verantwoordelijk wethouder Marc Rosier (VVD) namelijk gelukt om geld te vinden zodat komend anderhalf jaar onder andere het onkruid sneller wordt aangepakt, fietspaden en parkeerplekken vaker worden geveegd en er extra aandacht komt voor onderhoud op drukke plekken zoals winkelcentra en RandstadRail haltes. Inmiddels heeft de gemeenteraad ook al ingestemd met het voorstel.

"Met het verhogen van het onderhoudsniveau voorkomen we veel van de situaties die nu gemeld zijn. De stad wordt schoner, mooier en veiliger. De VVD zal komende verkiezingen inzetten op het structureel maken van deze verhoging van het onderhoudsniveau." aldus lijsttrekker Rosier.

Vervolgens ging de fractie samen met VVD-leden aan de slag om De Vijverhoek op te ruimen.

reageer als eerste
Meer berichten