Logo streekbladzoetermeer.nl


"Ik heb een ander nieuwtje"
"Ik heb een ander nieuwtje"

Bella Overgoor volgt Albert Teer op

Na jarenlang actief te zijn geweest in de jeugdcommissie van MHCZ, gaat Bella Overgoor(46) een nieuwe stap zetten. Vorige week werd ze gekozen als nieuwe voorzitter van de hockeyvereniging.Bella volgt Albert Teer op, die 7 jaar lang voorzitter is geweest.

Zoetermeer – "Ik ben dan wel gestopt met mijn activiteiten in de jongste jeugdcommissie, waar ik zes jaar lang deel van uitgemaakt heb, maar ik heb wel een ander nieuwtje. Op de Algemene Ledenvergadering van MHCZ ben ik tot voorzitter gekozen. Jij bent de eerste van de media aan wie ik dit vertel", valt Bella Overgoor zomaar met de deur in huis. Bella is in het dagelijkse leven, naast moeder van drie dochters, als ZZP – er werkzaam in communicatie- en evenementen projecten. "Dit werk is gewoon leuk om te doen en de opdrachten komen meestal via via binnen". En over MHCZ: "Ik ben gestopt bij de jongste jeugdcommissie, waar ik 6 jaar geleden ben begonnen. Die commissie is verantwoordelijk vanaf het moment dat de jeugd binnenkomt tot pakweg een jaar of tien. Ik onderhield de contacten met de ouders en de spelers en ben daarnaast voorzitter van die commissie geweest".

"Ik heb met enigszins met gemengde gevoelens afscheid genomen van de jongste jeugdcommissie, maar al die jaren erg naar mijn zin gehad", gaat Bella verder. "Ik heb het voorzittersstokje overgenomen van Albert en Het Streekblad heeft nu de primeur (glimlacht). Vier jaar geleden ben ik in het bestuur gekomen als vertegenwoordiger van de jongste jeugdcommissie en Albert gaf al aan te willen stoppen. Toen ik werd gevraagd het van hem over te nemen was ik zeer vereerd. Ik heb er wel lang over nagedacht, maar ik ga die uitdaging graag aan", aldus Bella.

5 reacties
Meer berichten