Zeer goede resultaten jeugdleden TV Dekker Rokkeveen

Tennis Vereniging Dekker Rokkeveen (TVDR) was met 20 jongens en meisjes een van de hofleveranciers van de District Jeugd Kampioenschappen waar zij spelen om de beste te worden van het district Den Haag.

Yovanny van der Veek, clubtrainer van TVDR en eigenaar van Tennisschool Y4Tennis, was zeer te spreken over de resultaten van de pupillen. Tijdens het finale weekend wat werd gehouden op het tennispark Leeuwenbergh namen dit keer de meiden 5 bekers mee naar huis. In de categorie Oranje haalde Marina Djapic de 1ste plaats. Ivet Stancheva werd 1ste in de categorie 11-12 jaar en Katja Djapic werd hier 2e . Bij meisjes Groen werd Silver Bijlsma 1ste en Megan Caffin 3e.

Het jeugdbeleidsplan van TVDR biedt alle getalenteerde spelers en de spelers die minder talent hebben, maar zich heel erg goed inzetten, de mogelijkheid om zich op hun eigen manier op hun eigen niveau maximaal te ontwikkelen. Binnen de selectietrainingen wordt veel aandacht besteed aan technische-, tactische-, mentale- en conditionele aspecten.

Naast deze spelers trainen ook veel recreanten kinderen die ook de kans krijgen om te trainen en te spelen met deze kinderen.

Fred Marx, hoofdtrainer van Y4Tennis, is trots op zijn team van trainers die allen beschikken over kwaliteiten die zorgen dat de speler beter wordt. “Wat we belangrijk vinden is om de spelers te volgen op bepaalde toernooien. Je ziet dan waar de verbeterpunten liggen waar we dan specifiek op kunnen trainen”, aldus Marx. Wat competitie betreft heeft TVDR een mooie opbouw, jeugd competitie op zondag of voor de wat oudere jeugd komen we uit in 6e klasse t/m zondag 1e klasse. We bieden onze spelers de uitdaging die past bij ieders eigen niveau.

Wat staat er de komende maanden op het programma! We hebben binnenkort een selectie uitje, een open-toernooi 10 t/m 18 juni, open jeugdtoernooi van 25 juni t/m 2 juli, op 2 juli is er een ‘Kidsmiddag’ voor alle kinderen van de club, van 10 t/m 13 juli ons tenniskamp voor leden en niet-leden met als thema: ‘Superhelden’ (er zijn nog een paar open plaatsen) en een groot Nationaal **Jeugdranglijst toernooi 19 t/m 25 juli. Ook hebben we elke maandag van 10:00 – 11:30 uur volwassen instuif en elke woensdag van 14:00 – 15:00 uur kids instuif (Zie www.Y4Tennis.nl voor meer informatie).

TVDR is zeer trots op de tennisschool Y4Tennis. Y4Tennis beschikt over zeer goede trainers, waardoor de spelers zich maximaal kunnen ontwikkelen.

Wil jij ook een keer kennismaken met Y4Tennis en/of TVDR neem dan contact op met Yovanny van der Veek 06-48074528 of bezoek onze vernieuwde website Y4Tennis.nl of TVDR.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden