Afbeelding

Nieuw zakelijk evenement: het Reboot Congres

Actueel 296 keer gelezen

Zoetermeer- Netwerk Zoetermeer vindt het belangrijk dat we aan de slag gaan met onszelf ontwikkelen, daarom wordt 2 november het eerste Reboot Congres gehouden. De bedoeling is dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

In verschillende kennissessies en workshops worden de ondernemers uit Zoetermeer en de regio geïnspireerd, opgeroepen tot ambitie en gemotiveerd om de lat weer hoger te leggen. Het congres vindt plaats op 2 november. Volgens Ruud Steggerda, directeur Netwerk Zoetermeer is dat is het perfecte moment om na te denken over jouw reboot voor het komende jaar. “Heeft jouw organisatie op de handrem gestaan of heb je met je bedrijf heel andere dingen moeten doen? Heeft je team alleen maar thuisgewerkt of ben je over zaken anders gaan nadenken?”, zegt hij. Veel ondernemers hebben ontdekt hoe anders je bedrijf kan zijn als je weer teruggaat naar de basis, of juist opnieuw uit de startblokken moet. Tijdens het uitgebreide programma van het Reboot Congres komen alle facetten van rebooten in de breedste zin aan bod.
Ruud Steggerda, directeur Netwerk Zoetermeer, licht het programma toe: “Op 2 november gaan we in het Stadstheater in de ochtend van start met een opwekkende kick-off van ondernemer, filosoof en cabaretier Paul Smit. Hij zal een humoristische kijk geven op het opnieuw opstarten van jezelf. Na een verrassende en gezonde lunch kunnen de deelnemende ondernemers in twee rondes zelf kiezen aan welke workshop of kennissessie zij meedoen.” De workshops worden verzorgd door ondernemers uit Zoetermeer en de regio en lopen in onderwerpen uiteen. Zo leer je bijvoorbeeld over hoe je je bedrijf beter in de markt kunt zetten, maar ook hoe je in deze tijden van arbeidskrapte aan goed personeel kunt komen én hoe je deze voor je organisatie kunt behouden. Het zijn voorbeelden van onderwerpen die ook nog eens met elkaar zijn verweven. De dag staat zowel in het teken van inspireren als van netwerken. De finale van het Reboot Congres is een enthousiaste kennissessie door Rocky Hehakaija, winnares van ‘Wie is de Mol?’ én een mooie sociaal ondernemer. Er wordt afgesloten met een goede en gezellige netwerkborrel.”
“Het is belangrijk voor de stad Zoetermeer om dit soort evenementen te organiseren.” vervolgt Ruud Steggerda zijn betoog. Tickets voor het congres zijn verkrijgbaar via de website www.rebootcongres.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1
Trommelende vuilnismannen
Ludiek opruimen na vrijmarkt 22 apr, 11:09
Voorzitter Marijke du Burck Foto: Gerard van Warmerdam
Oranje Stichting viert haar 15-jarig jubileum 21 apr, 10:09
Ook het treintje rijdt op Koningsdag. Foto: Gerard van Warmerdam
Programma Koningsdag 2024 20 apr, 09:56
Het wordt weer een echt feest voor jong en oud. Foto: pr
Koningsdag met optocht en Koningsmarkt in Benthuizen 19 apr, 14:26
De stadsgids vertelt bij het oorlogsmonument in het Wilhelminapark over de historie van Zoetermeer. Foto: pr
Gratis wandel- of fietstocht met Gilde Stadsgidsen in mei 19 apr, 12:39 1
Aalscholver-familie Plas van Poot foto: Marcel van der Tol
Familiebezoek in het voorjaar Natuur onder de Loep 19 apr, 11:38
Linda Bregman werkzaam op de afdeling Verloskunde is heel erg blij met het behoud van de geboortezorg. Foto: Kees van Rongen
Explosie van emoties over behoud en uitbreiding van geboortezorg in Zoetermeer 19 apr, 10:25 5