Afbeelding

Hoe houd je bij welke afspraken je gezin heeft?

Actueel 334 keer gelezen

Zoetermeer - Je kent het vast wel. Jij zit met het eten klaar en uiteindelijk zijn er van de in het totaal 5 personen uit jouw gezin maar 2 thuis. Hoe kan dat toch? Oeps je bent dus gewoon afspraken vergeten die ze hadden. Hier is een oplossing voor om dat niet meer te laten gebeuren! 

Afspraken noteren in de familieplanner
Zeker wanneer je een groot of druk gezin hebt is het wel fijn om te weten wat voor een belangrijke afspraken er allemaal zijn. Natuurlijk hoeven daar de persoonlijke afspraken niet in gezet te worden maar het is wel makkelijk wanneer je weet wie er wel of niet thuis eet. Zo kan je er met het klaarmaken van eten rekening mee houden en zit jij niet voor niks te wachten.

Gaat het altijd goed?
Nee natuurlijk gaat het niet altijd goed en zal er zeker in het begin vaak verwezen moeten worden om het in de familieplanner te zetten, maar als het er eenmaal ingesleten is dan zullen uiteindelijk alle gezinsleden er het gemak van in gaan zien. Het is niet alleen fijn dat ze zo hun eigen afspraken terug kunnen vinden, maar ook fijn dat ze weten waar de rest van het gezin uithangt. Ook kunnen in de familieplanner meteen de gezamenlijke feestjes en vakantie genoteerd worden. Iets wat natuurlijk superhandig is om te doen zodat er geen dubbele afspraken gemaakt gaan worden. Sommige familie-uitjes wil je gewoonweg niet missen en wanneer die dan meteen in de familieplanner geschreven worden dan is dat een dag die jullie allemaal niet meer vergeten.

Welke familieplanners zijn er?
Er zijn verschillende soorten familieplanners te verkrijgen. Je kunt ze in boekvorm krijgen maar ook in een kalendervorm, en zo zullen er ook nog wel andere zijn die je kunt vinden. Er zijn er in ieder geval genoeg.

Digitale familieplanner
Er zijn niet alleen maar familieplanners die je echt in je handen kunt houden en lekker makkelijk op de eettafel kunt leggen zodat iedereen erin kan kijken, maar er zijn ook digitale versies te verkrijgen. Deze is vooral super gemakkelijk wanneer je niet meer met het hele gezin in hetzelfde huis woont maar wel aan elkaar wilt laten weten welke belangrijke afspraken er zijn. Digitale familieplanners zijn vaak als een app te installeren op je telefoon of tablet, en zeg nu zelf? Ga jij nog zonder je telefoon de deur uit? Je hebt dus altijd je familieplanner bij je op die manier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1