Afbeelding

LIVE PORTRETSCHILDEREN BIJ ATELIERS 99A OP 4 FEBRUARI

Actueel 48 keer gelezen

Op zaterdag 4 februari staan de deuren van ATELIERS 99a aan de Dorpsstraat weer open voor publiek. Van 13 – 17 uur kunt u vrijblijvend even binnenwandelen. De ateliers zijn elke eerste zaterdag van de even maanden open. Links achter lunchcafé de Zoetelaar is de ingang. U ziet cursisten aan het werk, er is nieuw werk te zien en nog veel meer.

De cursisten van Marja Milo werken zaterdagmiddag 4 februari in het atelier van de kunstenaar. Er wordt geschilderd naar levend model. U kunt rustig kijken hoe zij werken. Ook liggen er inschrijfformulieren voor deelname aan een workshop ‘kinderportretten’. Het schilderen van kinderen vergt een speciale aanpak. De kunstenaar kan u er alles over vertellen en biedt daar een workshop voor aan.

In het atelier van Debora Makkus wordt momenteel ook gewerkt aan gedetailleerde portretten in opdracht. Hier kunt u zien welke technieken zij hanteert en desgewenst vragen stellen. Er zijn unieke kunstwerken te koop, maar ook boeken en kaarten.

Momenteel is er een lopende schilderijententoonstelling ‘BOMEN’ van Joke Meijer op een andere locatie in de Dorpsstraat nummer 12 bij Terra Art Projects. Daar kunt u haar werk de hele maand bekijken. Maar op 4 februari, bij ATELIERS 99a staat haar atelier open voor publiek, waar zij met plezier vertelt over haar werk en meer informatie ter inzage ligt.

Wandel zaterdag even binnen, u bent van harte welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 5 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 8 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 21 uur geleden
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 22 uur geleden
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 23 uur geleden
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 23 uur geleden
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 23 uur geleden
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16