Afbeelding

Zoetermeerse Bruidsbeurs groot succes

Actueel 77 keer gelezen

Afgelopen zondag stond het Zoetermeerse parkeerterrein van 2B-Home afgeladen. Tussen al die auto’s vielen er toch wel twee in het bijzonder op; de glanzende trouwauto en de grote rode trouwbus bij de ingang van het Event Centre. Zondag 22 januari vond van 11.00 tot 16.00 uur de 9e editie van de 2B-Married Bruidsbeurs in vintage sferen plaats bij 2B-Home en ook dit keer waren er weer een hoop geïnteresseerden die even een kijkje kwamen nemen.

Tweemaal per jaar organiseert trouwlocatie 2B-Home een Bruidsbeurs voor een ieder die inspiratie op wil doen voor de aankomende bruiloft. Naast vele diverse standhouders die de beurs rijk is wordt er ook een aantal keer een bruiloft nagebootst. Hierbij worden de bezoekers meegenomen op een kort ritje door het land van bruiloften, dit keer met een vintage aankleding .

Na het hartelijke ontvangst in de foyer werden de bezoekers door het bruidspaar en de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand meegenomen naar de ceremoniezaal. Na de trouwceremonie werden de bezoekers door de eetzaal naar de feestzaal begeleid. Hier werd er met een glas prosecco op het stel geproost en de bruidstaart aangesneden en uitgedeeld. “De nagebootste bruiloften zijn toch altijd wel een van de hoogtepunten tijdens de Bruidsbeurs” vertelt medewerkster Dominique, terwijl zij de bezoekers voorziet van een bruisend glas prosecco. “Zeker voor de bezoekers die nog niet precies weten hoe een ceremonie in zijn werk kan gaan kan het interessant zijn om een kijkje te nemen. Maar ook de mensen die al wèl weten hoe of wat ze bij een eigen bruiloft in willen vullen, vinden het vaak leuk om mee te lopen. Gewoonweg om inspiratie op te doen en sfeer te proeven”.

Naast de bruiloft is de beursvloer uiteraard ook de hele dag open, met maar liefst 25 exposanten was er een grote verscheidenheid in bedrijven aanwezig die hun best hebben gedaan om hun stand in het thema ‘vintage’ aan te kleden. Van de juwelier, de bruidsjurkenboetiek en het reisbureau tot de haar en make-up artiest en de fotograaf. De bezoekers kijken hun ogen uit en gaan graag in gesprek met de standhouders. Velen namen ook even een kijkje bij de showband die met alle plezier het volgende nummer in wilde zetten. Bij de uitgang werd er nog een gratis goody bag met wat kleinigheidjes meegegeven aan de bezoekers en kon je nog een kijkje nemen in de rode trouwbus. Al met al een gezellige en inspirerende dag voor aanstaande bruidsparen, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1