Afbeelding

Dames Vr. 1 nog ongeslagen aan kop

Actueel 70 keer gelezen

Gepubliceerd op 2 februari 2017

RS VR1 was de volgende tegenstander van mazzelstars vr1. Als de standen bekeken worden zou je denken dat dit een gemakkelijke wedstrijd zou zijn. Niets is minder waar en daar werd dan ook in de kleedkamer over gesproken. Onderschatting is dodelijk en dat weten onze dames inmiddels wel waardoor er wederom strak werd gestart. Al gauw bleek dat RS inderdaad een stugge ploeg is. Wel was het duidelijk dat de meeste kansen aan Mazzelstars kant waren echter een sterk spelende keepster van RS wist diverse goalkansen om zeep te helpen. RS wist ook een aantal aanvallen op te zetten richting het goal van mazzelstars maar ook daar stond een keepster ijzersterk de ballen weg te werken.

De rust werd ingegaan met de brilstand en na een kort onderonsje werd de tweede helft gestart. Daar werd duidelijk dat de dames van mazzelstars niet van plan waren hier punten achter te laten. Het 1e doelpunt viel na een goede combinatie en de 2e goal was al snel een feit. De weerstand van RS was gebroken en uit voetballen was het advies. Dat gebeurde dan ook en de eindstand werd op 0-3 winst gezet. Nog steeds koploper met 0 verliespunten dus de toekomst ziet er goed uit. Maar dat het er goed uit ziet is niet voldoende. De volgende wedstrijd zal aangetreden worden tegen TPP en daarna zullen we zien hoe de standen zijn.
Dus 10 februari 2017 zien we u graag in het Topsportcentrum om de wedstrijd tegen TPP bij te wonen.