De ondernemers van de Vers Passage in Rokkeveen hebben er zin in. (Foto: Robbert Roos)
De ondernemers van de Vers Passage in Rokkeveen hebben er zin in. (Foto: Robbert Roos)

Verspassage houdt Walking December Dinner

Actueel 69 keer gelezen

De ondernemers van de Verspassage in winkelcentrum Rokkeveen werken alweer een jaar succesvol samen. En dat bevalt goed. Regelmatig worden er spraakmakende acties en evenementen georganiseerd. Daar komt een nieuwe actie bij. Op donderdag 8 december is er in de Verspassage een Walking December Dinner voor Make-a-Wish Nederland.


Zoetermeer - Sterre Jongerius: “Met elkaar iets organiseren is leuk en op deze manier versterk je elkaar. In de Verspassage kun je met een bezoek alles in huis halen voor een feestelijk ontbijt, lunch of dinner. Nu de feestmaand weer voor de deur staat laten we graag zien wat we allemaal in huis hebben.” En hoe kun je dat beter doen dan tijdens een feestelijke proeverij? Ruud Solcer van de Kaasspecialist: “Tijdens het Walking December Dinner kunnen 200 gasten kennismaken met allerlei heerlijke specialiteiten die de vers-ondernemers voor u klaargemaakt hebben. Zo kunt u alvast ideeën opdoen voor de feestdagen. De ondernemers laten graag zien waar zij voor staan. Mooie en verse producten, al dan niet ambachtelijk voor u klaargemaakt. Van vlees tot kaas, groenten en fruit, tot brood en vis. Ook daarin vullen de ondernemers elkaar goed aan. Bij een heerlijk stoofpotje van slagerij Reas passen bijvoorbeeld prima de stoofpeertjes van de Goudreinet. En een kaasfondue smaakt prima met brood van Jongerius Bakker. De ondernemers van de Verspassage willen ook graag iets terugdoen. Daarom is besloten om de opbrengst van het Walking December Dinner te schenken aan Make-A-Wish Nederland. Een organisatie die wensen van zieke kinderen uit laat komen. Sterre Jongerius: “Toen we contact hadden met Make-A-Wish bleek dat er een kindje uit Zoetermeer een wens had ingediend. (Uit privacyoverwegingen worden de naam van het kindje en de wens niet nader bekend gemaakt red.) We vinden het als ondernemers erg fijn dat we op die manier iets terug kunnen doen.” Om het evenement intiem en gezellig te houden is er gekozen voor een maximum aantal deelnemers van 200 personen. Die kunnen met een menukaart langs de deelnemende ondernemers. Ruud Solcer: “Wat het menu precies inhoudt is nog een verrassing, maar een lekker kaasplankje zit er zeker bij.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09