Presentator Patrick Martens. (Foto: Jan-Jelle de Boer)
Presentator Patrick Martens. (Foto: Jan-Jelle de Boer)

Sintklassiekers meezingen tijdens Sintklaasfever

Actueel 99 keer gelezen

Wat is er in deze tijd leuker dan een heerlijke Sinterklaasvoorstelling voor het hele gezin? Lekker genieten van een spannende show en meezingen met onvervalste Sinterklaasklassiekers. Op zondag 27 november is de show ‘Sinterklaasfever’ te zien in het Stadstheater in Zoetermeer. Een vrolijke en muzikale voorstelling voor het hele gezin.


Zoetermeer - Het begon jaren geleden allemaal met een muzikale grap maar is inmiddels uitgegroeid tot een professionele voorstelling. Na een succesvolle theatertour in 2008 & 2009 maakt de show ‘Sinterklaasfever’ dit jaar haar rentree in het Nederlandse theater. Tv-presentator Patrick Martens en zangeres Agnes Goslings presenteren de show.

Patrick: “In de show bereiden we ons voor op de komst van Sinterklaas en zijn hoofdpiet Chris Silos. De vraag is natuurlijk of Sinterklaas het theater wel op tijd weet te bereiken want er gaat bijna elk jaar wel iets mis. Het zou zomaar kunnen dat de Sint ergens vast komt te zitten. En hoe zou dat aflopen? Best spannend allemaal.” Tijdens de voorstelling houden Patrick en Agnes contact met de Sint via een ‘live’ videoverbinding. Patrick: “En in noodgevallen kan ik Sinterklaas altijd bellen.” Gelukkig zijn de Disco-Piet en dj-piet ‘Piësto’ van de partij om alles in goede banen te leiden en om samen met de kinderen een liedje en een dans in te studeren. Als Sinterklaas dan eenmaal arriveert is het feest compleet en kan het dak eraf. Sinterklaasfever is een lieve en vriendelijke, muzikale show voor het hele gezin, waarbij muziek de verbindende factor is. Patrick: “Muziek is een universele taal, ook als je nog niet kunt lezen en schrijven. Door samen te zingen en muziek te maken ontstaat verbinding.” Of je nu jong of oud bent, de komst van Sinterklaas moet een feestje zijn. En dat is de voorstelling Sinterklaasfever. Een gezellige middag uit voor het hele gezin; daar gaat het om.

Patrick: “Als je al die kinderkopjes vol spanning naar de show ziet kijken dan ben ik gelukkig. Daar doe je het voor.” Tijdens de show worden bekende liedjes en nieuwe sinterklaasteksten op echte discoklassiekers ten gehore gebracht. Er zijn grappen en grollen voor jong en oud.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De twee mantelzorgers hebben het rapport met aanbevelingen aangeboden aan wethouder Ingeborg ter Laak. Foto: pr
Zoetermeerse mantelzorgers hebben behoefte aan erkenning en ontzorgen 18 apr, 16:32
De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10