Afbeelding

Uitreiking Innovatieprijs Zoetermeer

Actueel 111 keer gelezen

Zoetermeer - De gemeente Zoetermeer reikt op 13 december voor het eerst de Innovatieprijs Zoetermeer 2016 uit. Deze prijs is ingesteld voor bedrijven die uitblinken in innovativiteit of bijzonder maatschappelijk betrokken zijn. Tijdens een feestelijke gelegenheid in de Dutch Innovation Factory worden de genomineerden in de spotlights gezet.

Wethouder Mariëtte van Leeuwen (Economische Zaken): “Met de Innovatieprijs biedt de gemeente een podium voor betrokken ondernemers. Zij zijn het best bewaarde geheim van Zoetermeer op het gebied van innovatie. Zij zijn de ambassadeurs van onze stad als het gaat om innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom zetten we ze graag in de spotlights.”

Inspirerende uitreiking

De uitreiking op 13 december belooft een inspirerende avond te worden. De genomineerde bedrijven betreden het podium en delen hun verhaal. Daarnaast worden er diverse bedrijfsfilms en interviews getoond. Elke ondernemer heeft een eigen visie en binding met de stad. Bezoekers krijgen zo een unieke inkijk in deze bedrijven. Na de uitreiking is er ruimschoots gelegenheid de winnaars te feliciteren en om te netwerken. De Rabobank reikt deze avond de Rabopublieksprijs 2016 uit. Alle genomineerden dingen mee naar deze prijs, want het publiek kan stemmen op de meest inspirerende onderneming.

Drie prijscategorieën

De Innovatieprijs bevat drie categorieën: startende ondernemers, innovatief maatschappelijke ondernemers en overige innovatieve ondernemers. Iedereen kon een bedrijf voordragen. Een voordrachtcommissie maakte een selectie uit de inzendingen. Daarna toetste de jury de deelnemers op innovatie, ondernemerschap, verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid en deze jury koos voor elke categorie drie genomineerden. Doordat de ondernemers door anderen zijn voorgedragen, zijn de bedrijven zeer enthousiast en blij verrast over hun nominatie.

Wees erbij

Wilt u ook aanwezig zijn bij deze feestelijke uitreiking? Voor € 39,50 per persoon ontvangt u een geheel verzorgde avond, inclusief hapjes en drankjes. Toegangskaarten kunt u bestellen via www.businesseventzoetermeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09