Vuurwerk
Vuurwerk

Ook vuurwerkverbod op Marseillepad en Dobbepad

Actueel 57 keer gelezen

Zoetermeer - Tijdens het feest en vuurwerkshow op 31 december geldt, naast een alcoholnuttigingsverbod op de Markt, een vuurwerkverbod op de Markt, het Zuidwaarts, het Stadhuisplein en het Oostwaarts. Na heroverweging heeft het college besloten de vuurwerkvrije zone uit te breiden met het Marseillepad en het Dobbepad (achterzijde Londenstraat aan de kant van de Dobbe).

Een uitbreiding van de vuurwerkvrije zone is wenselijk omdat vuurwerk dat vanaf het Marseillepad en het Dobbepad wordt afgestoken eventueel in de bezoekersmenigte op de Markt terecht kan komen. Dit kan zorgen voor een onveilige situatie. Daarnaast wordt verwacht dat er ook veel bezoekers vanaf het Marseillepad en vanaf het groen langs het water aan de achterzijde van de Londenstraat naar het vuurwerk gaan kijken.

Huisregels feest

Meenemen van drank, glaswerk of vuurwerk naar het feest is verboden. De beveiliging zal dit bij aankomst controleren en de toegang aan de bezoekers in bezit hiervan weigeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 19 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer gisteren
Straatartiesten in het Stadshart tijdens Koningsdag.
Vier Koningsnacht én Koningsdag in Stadshart Zoetermeer 16 apr, 11:00
Het team van Da Graca
Succesvolle 'The Day of the Youth and the Beginners' 16 apr, 10:31
Een klein deel van de meer dan honderdvijftig salamanders uit de vijver in de woonwijk Buytenwegh. Ze zijn op een aantal plaatsen waar al salamanders leven weer losgelaten. Foto: Arno van Berge Henegouwen
Natuur onder de loep 13 apr, 11:44 8
Afbeelding
Onafhankelijk vergelijken, overstappen en besparen: Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl 12 apr, 09:34
Afbeelding
Facilitair Medewerker bij Event- en Partycentrum het Witte Paard 11 apr, 17:06
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius tijdens het veiligheidsoverleg. Foto: Archief/Fred Ronald
Rijk geeft geld voor aanpak jeugdcriminaliteit 10 apr, 15:43