Afbeelding

Bridgeles op donderdagmiddag!

Actueel 80 keer gelezen

Zoetermeer- Deze week starten in 2B-Home weer bridgelessen voor beginners.

Bridge is een heel aantrekkelijk kaartspel welke eigenlijk niet snel verveeld. Voor velen een leuke en uitdagende hobby en bovendien de 4e sport in Nederland. De bridgecursus omvat een aantal onderdelen, welke de beginner zich over een aantal cursusdagen eigen kan maken. De beginnerscursus zal op donderdagmiddag en vanaf maart ook op maandagavonden worden gegeven en start om 13.00 uur in de middag. In kleine gezellige groepen zal op ontspannen manier de stof besproken en behandeld worden. Na de gehele cursusduur van 12 weken les en 2 oefenmiddagen en een eventuele vervolgcursus bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een Oefenclub Bridge p maandagavond of in de beginnerslijn van de gezellige bridgeclub Gezelligheid Troef! op de woensdag of donderdagmiddag.

Ideaal voor alleenstaanden: Ook voor alleenstaanden zijn de bridgelessen een geweldige wijze om nieuwe contacten op te doen en zo nieuwe mensen te leren kennen die net als jij een nieuwe hobby willen oppakken. Omdat bridge uiteindelijk in groepjes gespeeld wordt vormen zich tijdens de lessen vanzelf leuke contacten. Je kunt je voor de bridgelessen en voor de oefenvereniging alleen opgeven of eventueel met een partner of familielid.

De cursus wordt gehouden in het zalencentrum 2B-Home in het Vernèdesportpark. Dit centrum droeg vroeger de naam Bridgehome en beschikt alleen al hierom over alle middelen die men verwacht omwille van het spel bridge. 2B-Home is centraal gelegen in Zoetermeer aan de rotonde bij het Vernèdepark (naast Nutricia en zwembad De Driesprong).

Cursusgeld voor de gehele cursus bedraagt € 95,00. Inschrijving kan plaatsvinden door naam, adres te mailen aan cursus@bridgezoetermeer.nl of te bellen naar 2B-Home, 079-316.00.66. Meer informatie vind je ook op de website: www.bridgeschoolzoetermeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1
Trommelende vuilnismannen
Ludiek opruimen na vrijmarkt 22 apr, 11:09
Voorzitter Marijke du Burck Foto: Gerard van Warmerdam
Oranje Stichting viert haar 15-jarig jubileum 21 apr, 10:09
Ook het treintje rijdt op Koningsdag. Foto: Gerard van Warmerdam
Programma Koningsdag 2024 20 apr, 09:56
Het wordt weer een echt feest voor jong en oud. Foto: pr
Koningsdag met optocht en Koningsmarkt in Benthuizen 19 apr, 14:26
De stadsgids vertelt bij het oorlogsmonument in het Wilhelminapark over de historie van Zoetermeer. Foto: pr
Gratis wandel- of fietstocht met Gilde Stadsgidsen in mei 19 apr, 12:39 1
Aalscholver-familie Plas van Poot foto: Marcel van der Tol
Familiebezoek in het voorjaar Natuur onder de Loep 19 apr, 11:38