Afbeelding

Schermwedstrijd III van de Gerda Kardolus-Rolving Trofee

Actueel 77 keer gelezen

Er was weer een goede opkomst bij de kuikens en de benjamins bij zaal Kardolus afgelopen zaterdag. Maar liefst 10 deelnemers stonden aan de start om te strijden voor de medailles.

Er werd in twee poules geschermd en daarna volgde de gevreesde eliminatie ronde.

De eerste halve finale werd gewonnen door Maurits Remmen van zaal Kardolus. Met 10/1 won hij van Tommy Lin Yuan(A.E.W. ) In de tweede halve finale stonden Frederik Remmen en Alec Edridge(A.E.W. ) tegenover elkaar. De winst ging naar Alec met 10/8. In de finale was het Maurits die de spannende wedstrijd won met 10/9. Tommy is derde geworden.

In de middag stonden de pupillen te trappelen. Zeven stuks dit keer want ook Maurits had zich ingeschreven voor deze leeftijdscategorie. Nadat de schermers allemaal tegen elkaar geschermd hadden (Maurits had alles gewonnen (!)) kwam de eliminatie ronde. In de eerste halve finale troffen Maurits Remmen en Simon van Gastel elkaar. Simon plaatste zich voor de finale. In de andere halve finale stonden de twee dames tegenover elkaar. Marissa van Beek van zaal Kardolus en Emma Enderman van A.E.W. streden voor wat ze waard waren. Emma won uiteindelijk met 15/12. De finale was ook weer super spannend. Simon wist te winnen met 14/10 en de derde plaats is naar Marissa gegaan. De medailles werden uitgereikt door erelid de heer Leen Hus.

Op 6 mei is de laatste wedstrijd, dan wordt het duidelijk wie de wissel trofee mee naar huis neemt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Op obs Arnoldus van Os is de jaarlijkse KEWIK (Kijk eens wat ik kan) wedstrijd gehouden. Er was veel talent te zien! Foto: pr
Talentvolle winnaars van Kijk Eens Wat Ik Kan! op obs Arnoldus van Os 23 uur geleden
Jill met haar vader op de schaatsen. Foto: Wiebe Pekema
Jill blij met fantastisch resultaat Skate4Air gisteren
Rolstoelvierdaagse op pad
Rolstoelvierdaagse zoekt begeleiders gisteren
Arthur Schipper (Goede Doelencommissie Pelgrimshoeve), wethouder Bouke Velzen en Sanne v. Leeuwen (directeur Pelgrimshoeve). Foto: pr
Wethouder Bouke Velzen bezoekt de Pelgrimshoeve 28 mrt, 10:29
Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 28 mrt, 10:27 3