Afbeelding

Fascinating Jazz met Philip Paar & The Sinatra Connection

Actueel 78 keer gelezen

Zoetermeer - Zondagmiddag 7 april staat Fascinating Jazz, in het Golden Tulip Hotel Zoetermeer, voornamelijk in het teken van Frank Sinatra. Vocalist Philip Paar is, mede op verzoek van het enthousiaste publiek, weer uitgenodigd. Organisator Gerhard ten Hoopen kent Philip Paar al decennia en heeft altijd al veel ontzag gehad voor de professionele wijze waarop Paar zijn concerten verzorgt. Het is dan ook niet zo vreemd dat hij Philip al een aantal keren heeft geboekt en als er dan vanuit het publiek ook weer verzoeken komen, “dan is het heel duidelijk, dan moet hij gewoon weer komen”, aldus ten Hoopen. “Wat ik ook erg goed vind aan Philip Paar, is het feit dat hij de Sinatra songs zingt, zonder hem ook maar even te willen imiteren!”. Philip Paar wordt muzikaal bijgestaan door zijn vaste band The Sinatra Connection, met Kees van Zijp – piano, Hein de Jong – vibrafoon, Patrick Schenkius – gitaar, Marcel Booij – contrabas en René Vreugde – drums. Gezien de grote belangstelling, is het raadzaam om plaatsen te reserveren (kosteloos). Dit kan via een e-mail naar jazz.reservering@gmail.com of telefonisch 079 3316177.

Aanvang 15:00 uur (zaal open 14:30 uur). Toegang € 10,00 p.p.

Na afloop van het concert kunnen bezoekers desgewenst gebruikmaken van een driegangen jazz-keuzemenu, in het restaurant van het Golden Tulip Hotel. De prijs per couvert is € 24,95 (i.p.v. € 29,95).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 10 uur geleden
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 10 uur geleden
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer 10 uur geleden
Studente Hannah Bakker in het kijkdepot bij de hoog gewaardeerde Zoetermeerse klompenkar uit 1932. Foto Kees van Rongen
Hoogste waardering oude objecten kijkdepot 11 uur geleden
Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 17 apr, 18:05 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 17 apr, 17:04 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 17 apr, 16:03
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24