Afbeelding

Niets te verliezen met Soundos in het theater

Actueel 79 keer gelezen

Zoetermeer - Cabaretier Sounos El Ahmadi, wie kent haar niet? De gangmaker van Expeditie Robinson 2017 en al meer dan 11 jaar lid van de Comedytrain. Dit seizoen is ze terug met haar nieuwe voorstelling Niets te verliezen. Ook in haar vierde avondvullende voorstelling durft ze zich weer bijzonder kwetsbaar op te stellen. Een vechter die haar vak ontzettend serieus neemt, maar bovenal iemand die het publiek een avond wil geven om te lachen. Haar vorige voorstelling ging over vrijheid en onderdrukking, over het leven volgens de regels zodat je zelf niet hoeft na te denken. In Niets te verliezen zal ze dieper ingaan op wat er in haar vorige shows slechts is aangestipt. Deze voorstelling gaat juist over wat er gebeurt als je al die regels laat gaan. Wat gebeurt er als je al je angsten los laat en doet alsof je niks te verliezen hebt. Angsten heeft Soundos genoeg; claustrofobie, hoogtevrees, angst voor spinnen en ga zo maar door. iets te verliezen staat voor alle angsten het hoofd bieden, durven te falen en vechten om te laten zien wat je waard bent.

De voorstelling is woensdag 13 februari te zien in het Stadstheater om 20.30 uur | prijs: €20.05
www.stadstheater.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 19 uur geleden
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 20 uur geleden 1
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 21 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24
Straatartiesten in het Stadshart tijdens Koningsdag.
Vier Koningsnacht én Koningsdag in Stadshart Zoetermeer 16 apr, 11:00
Het team van Da Graca
Succesvolle 'The Day of the Youth and the Beginners' 16 apr, 10:31
Een klein deel van de meer dan honderdvijftig salamanders uit de vijver in de woonwijk Buytenwegh. Ze zijn op een aantal plaatsen waar al salamanders leven weer losgelaten. Foto: Arno van Berge Henegouwen
Natuur onder de loep 13 apr, 11:44 8
Afbeelding
Onafhankelijk vergelijken, overstappen en besparen: Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl 12 apr, 09:34