Afbeelding
Foto: Robbert Roos

Storingen aan je voertuig verhelpen met een laptop

Actueel 76 keer gelezen

Robbert Roos

De techniek van auto’s ontwikkeld zich in een razend tempo. Was er in het verleden voornamelijk mechanische slijtage, tegenwoordig zitten niet alleen elektrische- en hybride auto’s, maar ook ‘normale’ auto’s, campers en bedrijfswagens vol met de modernste elektronica. Die verandering is ook in de werkplaats van Autoservice Ron Rehorst te merken. Daarom werkt hij samen met Auto-Crew, onderdeel van het bekende merk Bosch. Zo kunnen zij hun klanten nog beter van dienst zijn.

Zoetermeer - Een storing aan je auto verhelpen met een laptop. Voor sommigen klinkt dat misschien wat vreemd, maar voor de mensen van Autoservice Ron Rehorst is het al lang geen uitzondering meer. “Met de huidige ontwikkeling van auto-elektronica komen storingen op dat gebied steeds vaker voor. Storingen die je soms niet aan mechanische onderdelen af kunt lezen” legt directeur/eigenaar Ron Rehorst uit. “Bosch is een van de grotere spelers op het gebied van automaterialen en onderdelen en beschikt over een enorme database met elektronische schema’s van alle automerken. Door wereldwijd alle storingen en de daarbij behorende oplossingen op een plek te verzamelen vormt de database van Bosch de basis waar je als vrije garage eigenlijk niet meer zonder kunt.” Ook voor de klanten van Ron Rehorst is zijn samenwerking met Auto-Crew erg praktisch. “Het opsporen van storingen in het elektronische circuit van een auto kan veel tijd in beslag nemen. Mocht een storing ‘onvindbaar’ zijn, dan kunnen we via de computer inloggen op de database van Bosch zodat de storing sneller gevonden is. Ook kunnen zij meekijken en zo helpen om bepaalde storingen online op te lossen. Dat scheelt tijd.” Het klantenbestand van Autoservice Ron Rehorst groeit nog steeds. “We zitten alweer drie jaar op onze huidige locatie en groeien nog steeds. We zijn onze klanten dan ook erg dankbaar voor hun trouw en vertrouwen in ons bedrijf” vertelt Rehorst. Zijn klantenkring is erg divers en bestaat niet alleen uit particulieren die bij hem komen voor het onderhoud of de Apk-keuring van hun normale- elektrische of hybride-auto, ook bedrijven kunnen met hun lichte bedrijfsauto’s bij hem terecht, net zoals bezitters van een camper. Autoservice Ron Rehorst is erkend lid van de BOVAG zodat een klant altijd de zekerheid heeft van vakkundige service en goed onderhoud van zijn vervoermiddel.

Autoservice Ron Rehorst is gevestigd aan de Stephensonstraat 16 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.autoserviceronrehorst.nl of een mailtje sturen naar info@autoserviceronrehorst.nl Telefoon: 079-8200288

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09