Aradhana Mahadew staand voor de social sofa aan het Marseillepad. Ze draagt haar 'Miss - sjerp' die zij ontving op de inauguratie op 9 februari. Foto: Simone Langeveld
Aradhana Mahadew staand voor de social sofa aan het Marseillepad. Ze draagt haar 'Miss - sjerp' die zij ontving op de inauguratie op 9 februari. Foto: Simone Langeveld

Zeppen op een Social Sofa met Aradhana Mahadew

Actueel 87 keer gelezen

Simone Langeveld

De Zoetermeerse Aradhana wil dolgraag dit jaar 2019 Miss Indian Beauty The Netherlands worden. Of het ook gaat lukken is spannend. Feit is dat zij er helemaal klaar voor is. Niet alleen vanwege haar passie voor modellenwerk. Aradhana wil met het modellenwerk graag méér doen. Zoals zich inzetten voor goede doelen én haar belangrijke maatschappelijke doel als finalist onder de aandacht brengen.

Zoetermeer - Als Aradhana namelijk op 22 april de finale wint in de Rijswijkse Schouwburg dan mag ze volgend jaar naar New York en kan de Zoetermeerse daar Nederland vertegenwoordigen. “Dat is een droom. Ik zet mij nu als finaliste in voor vrouwen die te maken hebben met huiselijk geweld. Veel vrouwen durven zich niet te uiten en geen hulp te aanvaarden.”

Een goede reden om op een social sofa kennis te maken met deze enthousiaste Zoetermeerse. “Wat is het heerlijk in het zonnetje zo hier op deze bank.” Aradhana vertelt dat zij een échte Zoetermeerse is. “Ik ben in het Lange Land ziekenhuis geboren. Mijn ouders zijn 40 jaar geleden uit Suriname hierheen gekomen.”
Aradhana is de jongste uit een gezin met vier kinderen. “Na een tijdje in Buytenwegh te hebben gewoond zijn we naar Oosterheem verhuisd. Daar vind ik het nu fijn wonen. In het begin vond ik het moeilijk, ik was negen en moest al mijn vriendjes gedag zeggen. Gelukkig viel dat achteraf mee want we bleven wel in Zoetermeer wonen. Oosterheem en Zoetermeer, ik voel me er thuis, het heeft echt een mooie sfeer.”
Na de middelbare school ben ik HBO Rechten bij Inholland gaan studeren. “Ik kom uit een nest waar er passie is voor het juridische vak. Mijn broer en mijn twee zussen zijn allemaal meester in de rechten, best wel heel grappig. Die interesse komt voort uit de rechtvaardigheid, dat vind ik het belangrijkste. Ik ben de enige uit het gezin die daarnaast ook een passie heeft voor modellenwerk. Fotoshoots zijn al heel lang een hobby en ik hou van missverkiezingen. Op mijn moeder ben ik heel trots, zij is echt een groot voorbeeld.”
Aradhana besloot dat, nu zij 26 is, het een goed moment was zich aan te melden voor een Miss-verkiezing en zo deed zij begin januari auditie voor de verkiezing van Miss Indian Beauty The Netherlands. Nu is zij één van de negen finalisten. “Tegelijkertijd werd ik gevraagd voor een Nederlandse missverkiezing maar daar denk ik nog even over na.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1
Trommelende vuilnismannen
Ludiek opruimen na vrijmarkt 22 apr, 11:09
Voorzitter Marijke du Burck Foto: Gerard van Warmerdam
Oranje Stichting viert haar 15-jarig jubileum 21 apr, 10:09
Ook het treintje rijdt op Koningsdag. Foto: Gerard van Warmerdam
Programma Koningsdag 2024 20 apr, 09:56
Het wordt weer een echt feest voor jong en oud. Foto: pr
Koningsdag met optocht en Koningsmarkt in Benthuizen 19 apr, 14:26
De stadsgids vertelt bij het oorlogsmonument in het Wilhelminapark over de historie van Zoetermeer. Foto: pr
Gratis wandel- of fietstocht met Gilde Stadsgidsen in mei 19 apr, 12:39 1
Aalscholver-familie Plas van Poot foto: Marcel van der Tol
Familiebezoek in het voorjaar Natuur onder de Loep 19 apr, 11:38