Afbeelding

Xenos komt terug naar Zoetermeer met compleet vernieuwde winkel

Actueel 72 keer gelezen

Zoetermeer - De bekende en vooral geliefde winkelketen Xenos keert terug in Zoetermeer en opent op donderdag 9 mei de deuren van een compleet vernieuwde winkel aan de Luxemburglaan 58. Tijdens deze opening lanceert Xenos haar vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. Het wordt een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken.

Nieuwe uitstraling Wat blijft binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare n betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. Komende zomer wordt het een kleurrijk geheel want dan staan de zonnige thema’s zoals Mexico, Ibiza en Tropical centraal. Voor zowel binnen als buiten, wonen en tafelen. Ook in het voor Xenos zo typerende food assortiment zijn bijzondere ingrediënten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkels.

Over Xenos Xenos is een van de meest verrassende winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos vreemd. Met bijna 150 winkels is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule verspreid over heel Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter zn., waar de artikelen uit het Verre Oosten werden geïmporteerd. Vandaag de dag zijn bij Xenos artikelen van over de hele wereld te vinden die leuk, lekker n anders zijn.

Xenosis uitgegroeid tot een keten van woon-, decoratie- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen betaalbare prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook op www.xenos.nl te verkrijgen zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 11 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 15 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 27 mrt, 18:14
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 27 mrt, 16:47
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 27 mrt, 16:27
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 27 mrt, 16:09
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 27 mrt, 16:05
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16