Afbeelding

Talenten gezocht voor Open Podium XL

Actueel 57 keer gelezen

Zoetermeer - Op zaterdagavond 7 september organiseert CKC & partners een Open Podium XL voor Zoetermeerse jongeren. Lijkt het je leuk om op te treden op een groot buitenpodium? Meld je dan snel aan!

Jonge singer-songwriters, bandjes, dansgroepen, rappers, dj’s en een ieder die het leuk vindt om op te treden, is van harte welkom. Een mooie kans om je muziek of (dans)act aan een breed publiek te laten horen en zien en om podiumervaring op te doen. Met het Open Podium XL sluiten we op spetterende wijze op het grote podium voor CKC & partners de Open Dag af. Een oproep aan alle Zoetermeerders om die avond (20.00 – 22.30u), deze jonge, talentvolle stadsgenoten te komen aanmoedigen. Het wordt een bijzondere avond met veel muziek en dans. Iedereen is welkom en entree is gratis. Aanmelden en meer informatie: www.ckc-zoetermeer.nl/openpodium
 

--- einde persbericht ---

CKC & partners
CKC & partners is uniek in haar soort. De stichting werkt in opdracht van de gemeente en het onderwijs en biedt particulieren een ruim aanbod van meer dan 250 activiteiten. Je vindt ze allemaal terug in onze brochure. Ons doel is zoveel mogelijk inwoners van Zoetermeer in aanraking te laten komen met kunst en cultuur en dat doen we samen met onze 60 huispartners.

We willen mensen raken en persoonlijke ontwikkeling ondersteunen. Of ze nu op zoek zijn naar verdieping, vernieuwing, of in groepsverband met hun passie bezig willen zijn. Een aantrekkelijk en divers aanbod van cultuureducatie en amateurkunstbeoefening voor Zoetermeer en directe omgeving voor alle leeftijden vinden we belangrijk.

Binnen Zoetermeer werken we samen met culturele partijen als de Bibliotheek Zoetermeer, het Stadstheater, het Forum, museum De Voorde, Cultuurpodium Boerderij, Terra Art Projects en Floravontuur Promotie Zoetermeer. Ook groeit het aantal samenwerkingen met maatschappelijke partners op het gebied van zorg en welzijn. Hier bereiken we zo’n 7.000 mensen per jaar mee. Via het programma ‘Cultuur op School’, waarin we samenwerken met de Zoetermeerse scholen, worden jaarlijks meer dan 20.000 kinderen bereikt. Daar zijn we trots op!

Met het besluit van de gemeente om ook amateurtheatergezelschappen een plek te geven binnen het gebouw hebben we ons verder ontwikkeld naar een culturele faciliteit waar naast een breed cursusaanbod ook amateurkunst nadrukkelijk een thuis heeft. Met inmiddels de benodigde verbouwing achter de rug kunnen we het gebouw nu met recht ‘Het Huis van de Zoetermeerse Amateurkunst’ noemen.

Contact

Adresgegevens Leidsewallen 80 / hoek Osylaan, Zoetermeer (wijk 22)

Meer informatie Afdeling marketing, verkoop & communicatie

mvc@ckc-zoetermeer.nl

079 - 316 14 11

Bron foto Marco Zwinkels
Toelichting foto Singer-songwriter Jeroen en band-frontvrouw Merel tijdens eerdere edities van het Open Podium

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Voorzitter Marijke du Burck Foto: Gerard van Warmerdam
Oranje Stichting viert haar 15-jarig jubileum 21 apr, 10:09
Ook het treintje rijdt op Koningsdag. Foto: Gerard van Warmerdam
Programma Koningsdag 2024 20 apr, 09:56
Het wordt weer een echt feest voor jong en oud. Foto: pr
Koningsdag met optocht en Koningsmarkt in Benthuizen 19 apr, 14:26
De stadsgids vertelt bij het oorlogsmonument in het Wilhelminapark over de historie van Zoetermeer. Foto: pr
Gratis wandel- of fietstocht met Gilde Stadsgidsen in mei 19 apr, 12:39 1
Aalscholver-familie Plas van Poot foto: Marcel van der Tol
Familiebezoek in het voorjaar Natuur onder de Loep 19 apr, 11:38
Linda Bregman werkzaam op de afdeling Verloskunde is heel erg blij met het behoud van de geboortezorg. Foto: Kees van Rongen
Explosie van emoties over behoud en uitbreiding van geboortezorg in Zoetermeer 19 apr, 10:25 5
Op 28 april is het vol met spelletjes en clinics om kennis te maken met tennis en padel. Foto: pr
Open dag tennis en padel voor jeugd en Tiebreak-Challenge bij TPVS 19 apr, 10:22
Genieten van een biertje op het Nicolaasplein
Bierfestival voor goede doel op Nicolaasplein 19 apr, 10:05