Starshoe eigenaar Mark Nonhebel (l) en Ilion voorzitter Cees de Booy (r) voor de Ilion corner in de winkel van Starshoe (foto Kees Franken)
Starshoe eigenaar Mark Nonhebel (l) en Ilion voorzitter Cees de Booy (r) voor de Ilion corner in de winkel van Starshoe (foto Kees Franken)

Starshoe en Ilion versterken samenwerking

Actueel 55 keer gelezen

Zoetermeer - Starshoe en Ilion zijn al jaren nauw verbonden aan elkaar. Hoe kan het ook anders: het Voet Medisch Adviescentrum Starshoe en de grootste atletiekvereniging van regio. Veel Ilionleden weten de weg naar Starshoe te vinden voor een persoonlijk sportschoenadvies en Starshoe is een van de oudste sponsoren van Ilion. Maar voor beide partijen was er eigenlijk behoefte aan een nauwere samenwerking, aan meer. Zeker toen Starshoe-eigenaar Mark Nonhebel zich ook ging toeleggen op teamware groeide het besef dat er ruimte was voor een win-win situatie.

De ideeën voor een nauwere samenwerking kwamen in een stroomversnelling toen Ilion begin dit jaar noodgedwongen op zoek moest naar een nieuwe leverancier voor de clubkleding. Samen met het Italiaanse teamware merk Karhu werd een kledinglijn opgezet rondom het bekende witte Ilion shirt met blauwe broek. Het resultaat mag er zijn. Naast shirts, tights, singlets en topjes biedt Starshoe ook een bijpassend jack aan in Ilion-kleuren. Later dit jaar wordt de kledinglijn nog verder uitgebreid en zullen er ook accessoires zoals sporttassen in Ilion-look leverbaar zijn.

Al met al een reden om het bestaande sponsorcontract open te breken en uit te breiden. Starshoe verdubbelt zijn sponsorbijdrage en legt zich ook voor een aantal jaren vast als sponsor van de podiumprijzen voor de Klaverbladloop. Om de win-win situatie te creëren wordt Starshoe gedurende de looptijd van het sponsorcontract de exclusieve clubkleding leverancier van Ilion.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De twee mantelzorgers hebben het rapport met aanbevelingen aangeboden aan wethouder Ingeborg ter Laak. Foto: pr
Zoetermeerse mantelzorgers hebben behoefte aan erkenning en ontzorgen 18 apr, 16:32
De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10