Johan van Schooten en zijn dochter Sanne in de gezellige winkel in de Dorpsstraat. Foto: Robbert Roos
Johan van Schooten en zijn dochter Sanne in de gezellige winkel in de Dorpsstraat. Foto: Robbert Roos

Sfeer bij Sanne viert eenjarig jubileum met leuke actie

Actueel 76 keer gelezen

Robbert Roos

Deze week is het precies een jaar geleden dat Johan en Marjanne van Schooten de deuren van hun nieuwe winkel ‘Sfeer bij Sanne’ openden. Een gezellige ‘van-alles-wat-winkel’, vernoemd naar dochter Sanne die ook in de winkel werkt. Om dit feest samen met hun klanten te vieren heeft het drietal een leuke actie bedacht.

Zoetermeer - Voor Johan en zijn vrouw is de detailhandel bekend gebied. Naast een Bruna filiaal in de Zoetermeerse Dorpsstraat had het echtpaar ook een filiaal in Pijnacker. Toen die sloot,ontstond er ruimte voor een nieuw avontuur. Dat werd een winkel met huishoudelijke artikelen en veel andere leuke dingetjes zoals kaarsen, cadeauartikelen, woonaccessoires en verse bloemen. “Het eerste jaar is echt heel goed bevallen”, vertelt Sanne (23) enthousiast. “We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Mensen zien ons als een echte aanwinst voor de Dorpsstraat. Dat is natuurlijk erg leuk om te horen. Ook werden we verkozen tot winkelier van het jaar 2019 in de categorie huishoudelijk. Hoe bijzonder is dat?” Om het succes met hun klanten te vieren is er een leuke actie. “Iedereen die tijdens de actieweek van 25 oktober tot 1 november iets koopt krijgt een kaartje waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De uitslag zal op 2 november via social media bekend gemaakt worden”, legt Sanne uit. En als je eenmaal bij Sfeer bij Sanne binnenstapt kom je meestal wel met iets leuks naar buiten. Er valt ook zoveel te zien. Verzorgingsproducten, leuke kaarten, spelletjes en speelgoed; bijna teveel om op te noemen. “Kinderen kunnen bij ons een verjaardagsmand vullen. Mensen die op visite gaan kunnen uit de mand een keuze maken. Zo krijg je geen dingen dubbel.” Een service waar graag gebruik van gemaakt wordt. Ook voor een leuk boeket kun je bij Sanne terecht. “De bloemen komen bij een bekende Zoetermeerse bloembinderij vandaan. Zo zijn ze snel in onze winkel.” Ook deed Sfeer bij Sanne mee met de ‘Santa-Experiance’ in Hazerswoude. “Mensen konden daar uit verschillende stands hun eigen kerstpakket samenstellen. Zo leuk om daaraan mee te mogen doen.” Met de feestdagen in het vooruitzicht is een bezoek aan Sfeer bij Sanne zeker de moeite waard. Wedden dat u voor heel wat cadeautjes zult slagen met zo’n assortiment voor jong en oud? Sanne en haar ouders zijn u in elk geval graag van dienst. U bent van harte welkom.

Sfeer bij Sanne vindt u op Dorpsstraat 75 2712 AD in Zoetermeer. Telefoon 079/7676001. Sfeer bij Sanne is ook te vinden op social media zoals Facebook en Instagram.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 19 uur geleden
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 19 uur geleden
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer 19 uur geleden
Studente Hannah Bakker in het kijkdepot bij de hoog gewaardeerde Zoetermeerse klompenkar uit 1932. Foto Kees van Rongen
Hoogste waardering oude objecten kijkdepot 20 uur geleden
Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 17 apr, 18:05 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 17 apr, 17:04 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 17 apr, 16:03
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24