De dames kijken uit naar hun komende optredens
De dames kijken uit naar hun komende optredens Foto: Copyright OG3NE

OG3NE kijkt uit naar optredens in Zoetermeer en Kurhaus

Actueel 73 keer gelezen

Martin Reitsma

Het zijn drukke tijden voor de zingende zussen Vol van de vocalgroep OG3NE. Op 27 november staat het zingende trio in het Stadstheater Zoetermeer met hun Sweet Harmony Tour.

Zoetermeer - Ook doen ze van 18 tot en met 26 december een achttal exclusieve kerstshows in het Kurhaus te Scheveningen. Onlangs kwam ook hun nieuwe album “Straight To You” uit dat goed werd ontvangen door fans en media. Met dit nieuwe album kijkt OG3NE vol vertrouwen naar de toekomst. De nieuwe single ‘First Clash Lovers’ is te horen via Spotify, iTunes en Deezer. OG3NE is dan ook een getalenteerd drietal bestaande uit Lisa (24), en de tweeling Amy en Shelley (23) die geroemd worden om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. Het trio bewaart goede herinneringen aan hun eerdere optredens in Zoetermeer. “Het publiek is er altijd zo enthousiast vertellen de dames. Het is een warm bad om er op te treden.” Ook in het Kurhaus worden het magische avonden tijdens hun kerstshows, die vorig jaar binnen no-time uitverkocht waren. Dit krijgt komende maand een vervolg! Op 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25 en 26 december zal OG3NE een achttal exclusieve shows in Scheveningen gaan verzorgen. OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert 2019’ wordt een compleet nieuwe show, in een nieuw en sprookjesachtig decor. Lisa vertelt: ‘Het is toch een waar genoegen om in dat prachtige Kurhaus met die grandeur van toen te mogen optreden. Een top ambiance die magisch is, nostalgische gevoelens oproept en tijdens de nieuwe shows het beste uit ons zal halen.” Amy en Shelley knikken bevestigend. Uit alles blijkt dat de dames veel zin hebben in deze optredens en er naar uitkijken. Ze wonnen pas geleden het TV dansprogramma ‘Dance Dance Dance’. De repetities waren Spartaans. Er werd flink aan de conditie van de zusjes geschaafd en dat wierp zijn vruchten af want ze wonnen. Amy vertelt: “De repetities waren best uitputtend. We maakten lange dagen waarbij ons eigen werk ook nog doorging.” Shelley vult haar aan : “Hoewel we allemaal sporten was ik na de repetities en shows zo kapot dat ik overal spierpijn voelde.

Meer info over OG3NE via de website: https://og3ne.com, tickets voor hun kerstshow via: https://ticketpoint.nl/evenement/og3ne-2019. Sweet Harmony Tour: https://stadstheater.nl/s69543/OG3NE.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1
Trommelende vuilnismannen
Ludiek opruimen na vrijmarkt 22 apr, 11:09
Voorzitter Marijke du Burck Foto: Gerard van Warmerdam
Oranje Stichting viert haar 15-jarig jubileum 21 apr, 10:09
Ook het treintje rijdt op Koningsdag. Foto: Gerard van Warmerdam
Programma Koningsdag 2024 20 apr, 09:56
Het wordt weer een echt feest voor jong en oud. Foto: pr
Koningsdag met optocht en Koningsmarkt in Benthuizen 19 apr, 14:26
De stadsgids vertelt bij het oorlogsmonument in het Wilhelminapark over de historie van Zoetermeer. Foto: pr
Gratis wandel- of fietstocht met Gilde Stadsgidsen in mei 19 apr, 12:39 1
Aalscholver-familie Plas van Poot foto: Marcel van der Tol
Familiebezoek in het voorjaar Natuur onder de Loep 19 apr, 11:38