Afbeelding

Als VIP te gast bij Praxis voor inspiratie en kerst

Actueel 63 keer gelezen

Bij Praxis Zoetermeer word je eigenlijk altijd al als VIP behandeld maar op vrijdagavond 22 november pakken ze helemaal flink uit.

Door de redactie

Zoetermeer - Tijdens de VIP avond bij Praxis word je volledig in de watten gelegd met hapjes en drankjes, creatieve workshops, muziek, demonstraties en een modeshow. Daarnaast kun je de kerstmarkt bezoeken en profiteren van speciale kortingen, want hé, je bent tenslotte wel een VIP.

Veel mensen kijken uit naar de jaarlijkse Praxis VIP avond. Vlak voor de feestdagen is de VIP avond bij Praxis een gezellig uitje voor mannen én vrouwen. En heel fijn: vóór de dure decembermaand geeft Praxis die avond véél korting. Lekker decadent: laat je maar flink verwennen en voel je voor één avond een super VIP.

Voor alle Zoetermeerse VIP’s (en dat ben jij!) wordt de vrijdagavond de rode loper uitgerold en krijg je een welkomstdrankje. En dan is het tijd om te shoppen! Tijdens de VIP avond kom je veel Zoetermeerse ondernemers tegen die jou willen verwennen. Zo kun je proeven van Zoetermeers bier, wijn en chocolade en demonstraties zien van een schoenmaker, kapper, opticien en meer. De nieuwste Honda van Kneppers Autobedrijf staat opgesteld, net als een gave oldtimer die als trouwauto wordt gebruikt. Praxis heeft een route uitgestippeld door de megastore en het tuincentrum waardoor je langs alle stands loopt en niks hoeft te missen. Tussendoor eet en drink je wat, luister je naar live muziek van muzikanten van het CKC of kijk je naar de modeshow of demonstraties van een sportschool.

Naast rondneuzen en leuke spulletjes kopen, kun je ook een workshop gaan doen. Voor een klein bedrag maak je een houten waxinelichthouder of een decoratie in een glazen bol. Toffe accessoires om je huis mee te versieren tijdens de donkere feestmaand én nog eens zelfgemaakt. Super leuk! Wist je trouwens dat Praxis het hele jaar door workshops organiseert? Je leert er een boel van en gaat altijd met iets creatiefs terug naar huis dat je helemaal zelf hebt gemaakt en niemand anders heeft.

Uiteraard is de kerstmarkt ook geopend tijdens de Praxis VIP avond en het leuke is: je krijgt 20% korting op alle kerstartikelen. Dat is nog eens leuk kopen! Dit jaar pakt Praxis Tuincentrum flink uit met maar liefst vijf kerstthema’s, zoals Elegance, Natural en Traditional Red, die je tijdens je looproute op de kerstshow tegenkomt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1