Het thema van de Oldtimerdag 2020 is Rood-Wit-Blauw. Foto: Robbert Roos
Het thema van de Oldtimerdag 2020 is Rood-Wit-Blauw. Foto: Robbert Roos Foto: Robbert Roos

Inschrijving Oldtimerdag Zoetermeer 2020 geopend

Actueel 58 keer gelezen

Op zaterdag 16 mei zal de 20e editie van de Zoetermeerse Oldtimerdag gehouden worden in en rond de historische Dorpsstraat. Thema dit jaar is Rood-Wit-Blauw wat niet alleen symbool staat voor onze nationale driekleur maar ook voor de hulpdiensten Brandweer-Ambulance-Politie. Zij worden dit keer speciaal in het zonnetje gezet. De inschrijving voor deelname aan het evenement is nu geopend.

Zoetermeer - Klassieke voertuigen van minimaal 30 jaar oud (of zeer bijzonder) uit de hulpverlening-sectie krijgen tijdens deze dag speciale aandacht en een speciaal plekje. Ook andere klassiekers zijn natuurlijk van harte welkom. We beginnen de dag met een leuke tourrit door Zuid Holland, met leuke opdrachten en een (gratis) koffiestop onderweg. Aansluitend wordt er in het historisch centrum van Zoetermeer geparkeerd. De deelname prijs van € 17,50 per equipe maakt het zeer laagdrempelig. Je krijgt koffie/ thee bij aankomst, 2 x lunchpakket, rally schild en het mooie roadbook. Zij die niet mee willen rijden kunnen meedoen aan het Concours d’ Élégance. Kosten per auto € 7,50 voor gratis koffie/ thee bij aankomst en een rally schild. Inschrijven en verdere informatie (ook over sponsoring) www.oldtimerdagzoetermeer.nl

Vanaf het moment van terugkomst van de toerrijders zal het centrum gevuld zijn met muziek en straatacts, en er zijn diverse kinderactiviteiten. Het is een gezellig dagje uit voor jong en oud.

Jaarlijks trekken wij zo’n 10.000 bezoekers en een 180-200 klassieke voertuigen. Niet alleen auto’s, maar ook brommers, motoren en zelfs fietsen!

Om 16.30 is de prijsuitreiking en zijn er bekers voor zowel de tourrit als het Concours d’ Élégance te winnen. Omlijst met muziek van een swingende band.

Ook Tuingezel is dit jaar weer van de partij en werft rijders die wat ruimte over hebben in hun klassieker. Interesse? Ga hiervoor naar de site en gebruik de speciale button. Zo geeft u uw medemens met dementie ook een leuke dag. 

Vragen? Mail dan naar info@oldtimerdagzoetermeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Trommelende vuilnismannen
Ludiek opruimen na vrijmarkt 22 apr, 11:09
Voorzitter Marijke du Burck Foto: Gerard van Warmerdam
Oranje Stichting viert haar 15-jarig jubileum 21 apr, 10:09
Ook het treintje rijdt op Koningsdag. Foto: Gerard van Warmerdam
Programma Koningsdag 2024 20 apr, 09:56
Het wordt weer een echt feest voor jong en oud. Foto: pr
Koningsdag met optocht en Koningsmarkt in Benthuizen 19 apr, 14:26
De stadsgids vertelt bij het oorlogsmonument in het Wilhelminapark over de historie van Zoetermeer. Foto: pr
Gratis wandel- of fietstocht met Gilde Stadsgidsen in mei 19 apr, 12:39 1
Aalscholver-familie Plas van Poot foto: Marcel van der Tol
Familiebezoek in het voorjaar Natuur onder de Loep 19 apr, 11:38
Linda Bregman werkzaam op de afdeling Verloskunde is heel erg blij met het behoud van de geboortezorg. Foto: Kees van Rongen
Explosie van emoties over behoud en uitbreiding van geboortezorg in Zoetermeer 19 apr, 10:25 5
Op 28 april is het vol met spelletjes en clinics om kennis te maken met tennis en padel. Foto: pr
Open dag tennis en padel voor jeugd en Tiebreak-Challenge bij TPVS 19 apr, 10:22