De cast van Symphonic Rock Night. Foto: Rob Ulrich
De cast van Symphonic Rock Night. Foto: Rob Ulrich

Symphonic Rock Night in Zoetermeer

Actueel 54 keer gelezen

Zoetermeer - Martin Reitsma doet voor het Streekblad een interview met Luuk. Veelzijdig als hij is was hij onder meer al sportpresentator op TV bij Studio Sport en Omroep West maar hij organiseert ook al jaren muziekevenementen en is ook nog steeds DJ.

Luuk kijkt uit naar de nieuwe voorstelling ‘The Second Chapter’ in Zoetermeer en vertelt: “De 2,5 uur durende voorstelling Symphonic Rock Night is een toonaangevende muziekshow. Het theaterconcert, dat al door pers en publiek met lof is toegezwaaid, trekt volle zalen. De shows worden daarnaast hoog gewaardeerd. In een reactiebox, die na afloop in de foyers staat, reageren bezoekers enthousiast en het gemiddelde rapportcijfer scoort hoog met een 8,9” Hij is er maar wat trots op en ziet dit hoge cijfer als een blijk van waardering voor zijn inspanningen.

“Met een splinternieuwe show zorgt de 9-koppige profband voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘Crime of the Century’ van Supertramp en ‘Stairway to heaven’ van Led Zeppelin” gaat hij verder. “Het is een spektakel van 2,5 uur. met een hoog Top 2000 gehalte, en een mooie licht- en videoshow waar je bij moet zijn geweest’’

Symphonic Rock Night stond dit seizoen al geprogrammeerd in vele Nederlandse schouwburgen. Braun: “De afgelopen weken stonden we in uitverkochte theaters in Doetinchem, Naaldwijk en Deventer. Ons gastenboek ontploft. Met dank aan onze gedreven muzikanten, die het best lastige materiaal van bands als Pink Floyd, Yes, Genesis, Rush, Earth and Fire, Focus en Solution perfect hebben ingestudeerd en het met veel passie laten horen.” 

Meer info en tickets: 


 Er zijn voor de nieuwe voorstelling ‘The Second Chapter’ nog slechts enkele kaarten. www.stadstheater.nl en www.symphonicrocknight.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 20 uur geleden
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 20 uur geleden
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer 20 uur geleden
Studente Hannah Bakker in het kijkdepot bij de hoog gewaardeerde Zoetermeerse klompenkar uit 1932. Foto Kees van Rongen
Hoogste waardering oude objecten kijkdepot 21 uur geleden
Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 17 apr, 18:05 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 17 apr, 17:04 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 17 apr, 16:03
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24