Afbeelding

Alternatief Culinair Zoetermeer

Actueel 68 keer gelezen

Zoetermeer - Dit jaar is helaas anders dan andere jaren. Door het coronavirus en de maatregelen van onze overheid is het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer 2020 op 3 – 5 juli geannuleerd. Omdat Floravontuur Promotie Zoetermeer, organisator van het festival, de culinaire liefhebbers van Zoetermeer het festival niet helemaal wil ontnemen, bieden zij een mooi alternatief: Culinair Zoetermeer Weekend 2020!

De deelnemers van Culinair Zoetermeer Weekend 2020 bieden in het weekend van 3 – 5 juli een (3-gangen) actiemenu aan. Kies waar je wilt eten, reserveer bij het restaurant en beleef dit jaar tóch nog het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer! Voor een fijne prijs een (3-gangen) menu met een Bodega Norton wijn erbij, een mooi alternatief!

Een jaar zonder het culinaire festival ging er bij de organisatie maar moeilijk in. Daarom hebben zij de deelnemende restaurants, en oud deelnemers, benaderd om mee te doen met een leuke actie: voor een toegankelijke prijs een 3-gangenmenu aanbieden, in samenwerking met Bodega Norton, hoofsponsor van het festival. Bij sommige restaurants krijg je een heerlijke fles of glas wijn cadeau! Van heerlijke kleine hapjes bij Hudson Bar & Kitchen, tot het nieuwe restaurant Koeien en Kaas waar Goudse kaas en vlees centraal staan; alles is mogelijk! Check de website  https://www.culinairzoetermeer.nl/culinair-zoetermeer-weekend-2020 om alle menu’s te bekijken!

Naar aanloop van het culinaire weekend, heeft Floravontuur Promotie Zoetermeer de afgelopen tijd de horeca extra in het zonnetje gezet. Tijdens de coronacrisis werd elke vrijdag uitgeroepen tot Culinaire Vrijdag. Hier werden restaurants uitgelicht waar je lekker wat kon bestellen om dit te laten bezorgen of zelf af te halen. Thuis uiteten stond elke vrijdag centraal!

Gelukkig is er steeds meer open en kunnen we dit weekend genieten van heerlijke gerechten bij de Zoetermeerse horeca! Houd de website https://www.culinairzoetermeer.nl/ en de Facebookpagina https://www.facebook.com/culinairzoetermeer/ in de gaten voor meer informatie! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 22 uur geleden
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 22 uur geleden
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer 22 uur geleden
Studente Hannah Bakker in het kijkdepot bij de hoog gewaardeerde Zoetermeerse klompenkar uit 1932. Foto Kees van Rongen
Hoogste waardering oude objecten kijkdepot 23 uur geleden
Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 17 apr, 18:05 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 17 apr, 17:04 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 17 apr, 16:03
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24