De molenwinkel. Foto: Cor Groen
De molenwinkel. Foto: Cor Groen

Molenwinkel gaat zaterdag weer open

Actueel 61 keer gelezen

Zoetermeer - Twee maanden geleden werden wij vanwege de coronacrisis gedwongen om onze gezellige molenwinkel te sluiten. Het was voor ons niet mogelijk om in de kleine ruimte te voldoen aan de voorschriften met betrekking tot de anderhalve meter afstand.

De afgelopen weken heeft het bestuur nagedacht over de toekomst en de winkel aangepakt om toch weer open te kunnen. Voorlopig alleen op zaterdag, tussen 11 en 17 uur, gaan de deuren weer open. Onder strikte voorwaarden verkopen wij graag weer onze heerlijke bakproducten. Deze voorwaarden worden bij de ingang duidelijk gecommuniceerd en houden onder ander in dat er slechts 2 klanten tegelijk naar binnen mogen (vanwege de beperkte ruimte binnen).

In de winkel worden spatschermen gemonteerd, het pinapparaat wordt verplaatst en pijlen op de grond geven de verplichte looproute aan. Betaling alleen per PIN.

De molenaars en andere vrijwilligers zijn alweer druk in de weer om de schappen goed gevuld te hebben voor zaterdag 11 uur zodat u weer ruime keuze en voorraad hebt.

We zijn Bakker Ammerlaan dankbaar dat zij ons in de afgelopen weken hebben geholpen door onze meel en bloem te verkopen in hun winkel aan de Dorpsstraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Op obs Arnoldus van Os is de jaarlijkse KEWIK (Kijk eens wat ik kan) wedstrijd gehouden. Er was veel talent te zien! Foto: pr
Talentvolle winnaars van Kijk Eens Wat Ik Kan! op obs Arnoldus van Os 28 mrt, 12:11
Jill met haar vader op de schaatsen. Foto: Wiebe Pekema
Jill blij met fantastisch resultaat Skate4Air 28 mrt, 11:47
Rolstoelvierdaagse op pad
Rolstoelvierdaagse zoekt begeleiders 28 mrt, 11:18
Arthur Schipper (Goede Doelencommissie Pelgrimshoeve), wethouder Bouke Velzen en Sanne v. Leeuwen (directeur Pelgrimshoeve). Foto: pr
Wethouder Bouke Velzen bezoekt de Pelgrimshoeve 28 mrt, 10:29
Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 28 mrt, 10:27 3
Afbeelding
Column burgemeester Bezuijen: Zorgen om geboortezorg 28 mrt, 09:15
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 28 mrt, 07:18
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 27 mrt, 18:14