De bewonerscommissie werden bedankt voor hun waardevolle en kritische bijdrage. Van links naar rechts: Marco Beekman (vestigingsmanager bij Vestia), meneer Nonahal, mevrouw de Jong, meneer van Bommel (van de bewonerscommissie), Eric van de Pol (Technisch Commercieel Directeur Weijman).  Foto: Nicolet van Veen
De bewonerscommissie werden bedankt voor hun waardevolle en kritische bijdrage. Van links naar rechts: Marco Beekman (vestigingsmanager bij Vestia), meneer Nonahal, mevrouw de Jong, meneer van Bommel (van de bewonerscommissie), Eric van de Pol (Technisch Commercieel Directeur Weijman). Foto: Nicolet van Veen Foto: Let's Photograph Nicolet van Veen

Kleurrijke oplevering flat Fonteinbos

Actueel 69 keer gelezen

Zoetermeer - De renovatie van de flats aan het Fonteinbos in Meerzicht is een feit. De flats zien er weer prachtig uit. En dat verdient een bloemetje. Daarom zette woningcorporatie Vestia samen met aannemer Weijman zetten de bewoners van Fonteinbos in het zonnetje. Als dank voor hun medewerking tijdens de aanpak van hun woning, werden er huisaan-huis tasjes uitgedeeld met een kleurrijk plantje, VVV-bon en de woonwijzer. Deze geste werd door de bewoners enorm gewaardeerd. Een fleurige afsluiting van een groot renovatieproject van ruim twee jaar.

Sander van Baaren, projectleider bij Vestia weet wat een klus het is geweest. “De immense flat met z’n 244 woningen aan het Fonteinbos ligt er weer spik en span bij. Het resultaat van ruim twee jaar hard werken en veel overleggen met de bewonerscommissie en aannemer Weijman.”

Het woongebouw uit 1973 heeft een gloednieuwe duurzame jas met dito binnenvoering gekregen. De woningen zijn nu energiezuinig en weer helemaal van deze tijd. Zonnepanelen en zonnecollectoren bedekken het dak en het gebouw is compleet geïsoleerd.

De bewoners kunnen hier lange tijd weer heel prettig wonen en zijn blij met de opgeknapte woning en de nieuwe frisse uitstraling van het gebouw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1