Afbeelding

Aankondiging kerstnachtdienst De Lichtzijde en Het Kompas

Actueel 103 keer gelezen

Zoetermeer - Kerst is de tijd om elkaar te ontmoeten en de vele mensen bezoeken dan de kerk om de geboorte van Jezus te vieren, de vreugde voor ons allemaal in deze wereld. Dit jaar moeten we als samenwerkingsgemeente De Lichtzijde en Het Kompas het echter anders doen, maar hebben een alternatief bedacht. Op kerstavond 24 december vanaf 21.30 uur kan iedereen meevieren vanuit zijn eigen huis via KompasTV (https://www.youtube.com/c/KompasTVZoetermeer)Zet deze datum in je agenda, want het wordt iets bijzonders!

Als thema hebben we gekozen voor ‘Joy to the World’. Dit bekende kerstlied vertelt over de blijdschap die we mogen hebben, dat God zijn Zoon naar de wereld stuurde en werd geboren als een kind voor iedereen op deze aarde. Deze kerstboodschap mag voor ons allemaal een lichtpuntje en bemoediging zijn in deze moeilijke tijd.

In de kerstnachtdienst zullen er naast het kerstevangelie diverse bijzondere oude en nieuwe kerstliederen te horen worden gebracht in een bijzondere setting. Het belooft een speciaal spektakel te worden, dus tune in op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/c/KompasTVZoetermeer komende donderdagavond 24 december om 21.30 uur.

Kerst vieren we graag samen met anderen, dus nodigen we iedereen uit om deze keer online onze gast te zijn. Voel je vrij om de link te delen met anderen om mee te kijken. Meer info is ook te vinden op fb.me/KompasZoetermeer of fb.me/DeLichtzijde.

Daarnaast ben je ook welkom op 1e kerstdag om 9.30 uur bij de online dienst, welke te volgen zal zijn via hetzelfde YouTube kanaal. In deze dienst zal er naast het kerstevangelie speciale aandacht zijn voor de kinderen.

Wees van harte welkom om met kerst bij een van de diensten aanwezig te zijn. Mogen we u begroeten?

Achtergronden:

Het Kompas is de naam van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Zoetermeer. We zijn een actieve gemeente voor jong en oud, die bijbelgetrouw Gods woord wil belijden.

Samenwerkingsgemeente De Lichtzijde is een gemeenschap van mensen die samen willen groeien in geloof door de genade van Jezus Christus, die we leren kennen uit de Bijbel.

Beide gemeenten werken al jaren intensief samen met elkaar en in deze Corona tijd houden we elke zondag een gezamenlijke online dienst om 9.30 uur vanuit Het Kompas. Meer informatie is te vinden op www.delichtzijde.nl of www.kompaszoetermeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09