Afbeelding

Speel mee met de Zoetermeer Oudjaar Quiz

Actueel 67 keer gelezen

Zoetermeer - Op Oudejaarsavond presenteert Storytellers live vanuit het Stadstheater de Zoetermeer Oudjaar Quiz. Speel mee en beantwoord zo snel mogelijk de vragen over de stad, het verleden en de actualiteit in vijf vragenrondes. De winnaar(s) krijgen een prijzengeld van 1500 euro bijgeschreven op hun rekening.

Speel mee met een familieteam vanuit de huiskamer, maak een buurt- of kennissenteam via Zoom of speel gewoon individueel. Iedere Zoetermeerder kan meedoen op deze geweldige avond. Tussen de vragenrondes door presenteren talentvolle Zoetermeerders hun nieuwe plannen voor de CultuurWinter. Nu zitten we nog voor het scherm, maar maak vast kennis met wat er allemaal gaatgebeuren in de stad na de lockdown. Om mee te spelen is een computer, tablet of smartphone met internetverbinding noodzakelijk.

De Zoetermeer Oudjaar Quiz start om 20.00 uur en wordt uitgezonden via het eigen kanaal op www.zoetermeerquiz.nl. Ga nu naar  www.zoetermeerquiz.nl voor alle instructies en download de gratis app om mee te spelen. Het prijzengeld is exclusief kansspelbelasting. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 20 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer gisteren
Straatartiesten in het Stadshart tijdens Koningsdag.
Vier Koningsnacht én Koningsdag in Stadshart Zoetermeer 16 apr, 11:00
Het team van Da Graca
Succesvolle 'The Day of the Youth and the Beginners' 16 apr, 10:31
Een klein deel van de meer dan honderdvijftig salamanders uit de vijver in de woonwijk Buytenwegh. Ze zijn op een aantal plaatsen waar al salamanders leven weer losgelaten. Foto: Arno van Berge Henegouwen
Natuur onder de loep 13 apr, 11:44 8
Afbeelding
Onafhankelijk vergelijken, overstappen en besparen: Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl 12 apr, 09:34
Afbeelding
Facilitair Medewerker bij Event- en Partycentrum het Witte Paard 11 apr, 17:06
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius tijdens het veiligheidsoverleg. Foto: Archief/Fred Ronald
Rijk geeft geld voor aanpak jeugdcriminaliteit 10 apr, 15:43