Afbeelding

Sterrentocht bij de Oranjerie

Actueel 60 keer gelezen

Zoetermeer - De feestdagen zijn voor veel mensen een moment van samenzijn, van aandacht voor elkaar en iets doen voor een ander. Het is een moment om samen nieuwe herinneringen te maken. Dit jaar ziet de wereld er ook tijdens de feestdagen heel anders uit dan wij gewend zijn.  

Om alles een beetje stralender te maken en de mensen die het in deze tijd nog moeilijker hebben een handje te helpen organiseren wij De Oranjerie sterrentocht. Samen met buurtforum ‘Samen in de stromen’ halen we op deze manier geld op voor gezinnen in Oosterheem die op of onder de minimagrens leven. Als dank voor de donatie krijgen de kinderen een Oranjeriester mee naar huis.

Wij hopen dat er veel Oranjeriesterren in Oosterheem of zelfs door heel Zoetermeer komen te hangen, waardoor kinderen en ouders in de kerstvakantie nieuwe herinneringen kunnen maken door samen de Oranjerie sterrentocht te lopen. Dit werkt hetzelfde als de Berenjacht die veel kinderen begin van dit jaar met veel plezier samen met hun ouders hebben gelopen.  

Alle kinderen van De Oranjerie krijgen donderdag 17 december een sterrenverzamelkaart mee naar huis, zodat de zoektocht naar de sterren kan beginnen. Natuurlijk komt desterrenverzamelkaart ook op Facebook en Instagram te staan, zodat vriendjes en vriendinnetjes die niet op De Oranjerie zitten mee kunnen lopen. Ook kinderen van andere scholen kunnen op deze manier opzoek gaan naar de Oranjeriesterren.

Wij hopen de kerstvakantie op deze manier voor iedereen stralender te maken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 5 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 8 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 21 uur geleden
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 23 uur geleden
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 23 uur geleden
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 23 uur geleden
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 23 uur geleden
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16