Afbeelding

Boek over wereldreis met kinderen

Actueel 69 keer gelezen

De Zoetermeerse familie Bennis ging in juli 2015 een jaar op wereldreis met de kinderen, die toen 9 en 11 jaar oud waren. Vanaf 18 december is het complete avontuur in woord en beeld, inclusief financiële routekaart, mee te beleven vanuit de luie stoel. Het boek ‘14THEROAD, Een jaar op wereldreis met de kinderen’ is voor €21,99 verkrijgbaar op 14theroad.nl (gratis bezorging binnen Zoetermeer) en bij Silvester Boek en Spel in de Dorpsstraat.

‘Ik ben ontzettend dankbaar dat wij deze droomreis met ons gezin hebben kunnen maken en ik vind het een eer om onze ervaringen te delen met iedereen die erin geïnteresseerd is!’, aldus Joyce Bennis-Wissink (46). Het verhaal begint met de voorbereidingen en neemt de lezer vervolgens mee op reis rond het zuidelijk halfrond van Zuid-Afrika tot en met Brazilië. Het laatste hoofdstuk beschrijft hoe het was om na de reis het leven in Zoetermeer weer op te pakken. Frank Bennis, die financieel planner is, geeft in de bijlagen bovendien een uitgebreid financieel overzicht van wat je als gezin - met schoolgaande kinderen en ouders in loondienst of met een eigen bedrijf en eventueel een eigen woning - allemaal moet regelen en hoe je geld zou kunnen vrijmaken om voor langere tijd met het gezin op reis te kunnen gaan. Daarnaast bevat het boek veel mooie kleurenfoto’s! Voor meer informatie en foto’s, zie 14theroad.nl en @14theroadboek op FaceBook en Instagram.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer gisteren 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 18 apr, 10:07