De broers Richard en Mark Reas. Foto: Fred Roland
De broers Richard en Mark Reas. Foto: Fred Roland Foto: www.vWarmerdam.nl

Pick up point en youtube films

Actueel 61 keer gelezen

Slager Reas maakt zich op voor de kerst. Een kerst die anders dan anders is en daarom maakt Reas in winkelcentrum Rokkeveen een pick up point op het parkeerterrein aan de Quirinegang. Maar omdat kerst toch ook genieten is, hebben de slagers nieuwe video’s op het Youtubekanaal geplaatst.

Door Hélène Ouwerkerk

Zoetermeer - Mark Reas weet nu al dat het enorm druk gaat worden. “Dit jaar met corona moet je toch nadenken over hoe je dat gaat regelen. Het laatste wat je wilt zijn drommen mensen die tegelijk in het winkelcentrum zijn”, vertelt hij. Het pick up point op 24 december aan de achterzijde bleek de ideale oplossing. “Klanten kunnen hier hun bestelling ophalen. Ze krijgen hiervoor een tijdslot op welk moment ze kunnen komen. Op die manier houden we het behapbaar en veilig. Verder willen we benadrukken dat iedereen de hele week de tijd heeft om boodschappen te doen dus ik hoop dat de mensen dat ook gaan doen. We vinden het in ieder geval belangrijk om het goed te regelen en we zijn blij met deze oplossing”, zegt hij.

Er is ook gezellig nieuws en dat zijn de youtube filmpjes die de broers Mark en Richard met hun neven Dylan en Frank uit Boskoop hebben gemaakt. “Van de zomer zijn we begonnen met ons kanaal en hebben we barbecuevlees bereid. Dat was zo’n succes. De klanten vonden het erg leuk en leerzaam en wij vonden het erg leuk om te doen en daarom hebben we nu nieuwe filmpjes opgenomen speciaal voor de kerst”, vertelt Mark. “In de filmpjes leggen we meer uit dan van de zomer want daar vragen de gerechten om. We laten bijvoorbeeld het bereiden van grotere stukken vlees zien zoals lamsbout, lamsrack eendenborst en natuurlijk dé kerstfavoriet beef wellington. Ook een kerstkalkoen ontbreekt niet in de serie video’s.” Deze weken krijgen klanten een kaartje mee met de QR code waarmee ze naar het youtube kanaal kunnen gaan. “We krijgen al mooie reacties maar de mooiste reactie kwam van een Franse dame op onze boeuf bourguignon. Ze was heel positief. Een mooier compliment kan je niet krijgen.”

Slager Reas is gevestigd in winkelcentrum Rokkeveen. Het youtubekanaal is te vinden op Keurslagerij Reas Zoetermeer. Als je je abonneert, krijg je een melding als er nieuwe filmpjes zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 23 uur geleden
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 23 uur geleden
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer 23 uur geleden
Studente Hannah Bakker in het kijkdepot bij de hoog gewaardeerde Zoetermeerse klompenkar uit 1932. Foto Kees van Rongen
Hoogste waardering oude objecten kijkdepot gisteren
Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 17 apr, 18:05 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 17 apr, 17:04 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 17 apr, 16:03
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24