Gratis puzzelmagazine voor senioren

Actueel 67 keer gelezen

Zoetermeer - Ondanks het feit dat de coronamaatregelen wat zijn versoepeld, is het nog steeds een lastige tijd voor veel senioren. De activiteiten van Palet Welzijn worden weer opgestart, maar helaas kunnen nog niet alle activiteiten doorgang vinden. Hierdoor blijven de sociale contacten beperkt voor deze groep. Dat geldt zeker voor de Zoetermeerse senioren die tot de risicogroep behoren. Danielle Privee van Palet Welzijn: “Veel ouderen zijn al meer dan 10 weken aan huis gekluisterd. We hebben samen Piëzo, UVV, stichting Present en Zoetermeervoorelkaar vele acties uitgevoerd. Zo zijn bij veel senioren bloemen bezorgd en hebben we op Koningsdag bij verschillende seniorencomplexen gezorgd voor muzikaal vermaak. De boodschappendienst en maaltijdservice zijn nog steeds actief.”

Gelukkig kan iedereen even naar buiten voor een boodschap of een wandeling, maar het leven is echt anders dan voor de coronacrisis. “We horen van veel senioren dat zij zich vermaken met kruiswoordpuzzels, cryptogrammen en woordzoekers. Vanaf deze week ligt er daarom voor onze senioren een gratis puzzelmagazine klaar op onze locaties. Een cadeautje van Palet Welzijn en Nian uitgevers.”

Wilt u ook het gratis puzzelmagazine ontvangen? Vraag bij de sociaal makelaar in uw wijk zie www.paletwelzijn.nl op de pagina ‘Activiteiten voor ouderen’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer gisteren 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 18 apr, 10:07