Afbeelding
Foto: JOHN BRUSSEL
Aangeboden door verhuisbedrijf Henneken

4 redenen waarom Zoetermeer een fijne woonplaats is

Actueel 94 keer gelezen

Ga je binnenkort verhuizen naar Zoetermeer? Tijd om je te verdiepen in je nieuwe woonplaats. Want Zoetermeer heeft meer te bieden dan je denkt. 

1. Altijd sneeuw in de buurt

Sneeuw is een zeldzaamheid in Nederland. Tenzij je in Zoetermeer woont. Want op slechts 3 kilometer vanaf het stadscentrum, vind je de steilste indoorpiste van Europa. Met echte sneeuw. Ga je voor het eerst skiën of snowboarden? Neem dan een paar lessen en voor je het weet schiet je naar beneden. Perfect voor een dagje uit. Zowel met als zonder kinderen. 

2. Altijd strand in de buurt

Van de sneeuw gaan we direct door naar het strand. Want in slechts 20 minuten rij je naar het strand van Scheveningen. Er valt altijd wat te beleven op het 4,5 kilometer lange strand. Zin om te shoppen? Op De Pier vind je talloze winkels, restaurants en koffiebarretjes. Zin in iets meer spanning? Wat dacht je van bungeejumpen of een rondje in het reuzenrad. Een heerlijke strandwandeling kan natuurlijk ook. 

4. De natuur in

Zoetermeer beschikt zelf ook over een strand. Geen 4,5 kilometer lang, maar toch een echt zandstrand. Je vindt dit strand in recreatiegebied Noord Aa, aan de Zoetermeerse Plas. Dit gebied is in 2016 helemaal opnieuw ingericht en biedt ook duikmogelijkheden. Er ligt zelfs een oude auto op de bodem, zodat je ook echt wat te ontdekken hebt onder water. 

3. Onbeperkt shoppen

Eens in een andere stad shoppen? Keuze genoeg. Binnen een half uur rijden ben je in Rotterdam, Den Haag of Leiden. In deze steden vind je zowat alle winkels die je maar kunt wensen. Deze steden lenen zich ook uitstekend voor een korte stedentrip. Rotterdam staat bekend om zijn bijzondere architectuur. Den Haag is de stad van de Nederlandse politiek en het recht. Je vindt hier onder andere de Hoge Raad en het Vredespaleis.

Tijd om te verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen, is het tijd om een verhuisbedrijf uit te zoeken. Henneken is hét verhuisbedrijf in Zoetermeer. Verhuisbedrijf Henneken werd in 1870 opgericht en werkt volgens de filosofie “Doe je werk goed, dan komen klanten terug”. Dat blijkt niet zomaar een uitspraak. Klanten beoordelen het verhuisbedrijf gemiddeld met een 9,5.

Het verhuisbedrijf heeft ook verschillende prijzen gewonnen. In 2013 werden ze verkozen tot beste zorgverhuizer, in 2016 als beste verhuisbedrijf en in 2017 als vriendelijkste verhuisbedrijf. Zonder stress verhuizen doe je met verhuisbedrijf Henneken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09