Bibliotheek Zoetermeer lanceert online streaming platform

Actueel 56 keer gelezen

Zoetermeer - De bibliotheek Zoetermeer is nu al een aantal weken fysiek gesloten. In deze periode heeft de bibliotheek niet stil gestaan, want de bibliotheek is en blijft er voor iedereen . Juist wanneer thuisblijven en de anderhalvemetersamenleving de nieuwe norm geworden zijn, innoveert de bibliotheek snel om haar ontmoetingen, activiteiten en programma’s weer te kunnen aanbieden.

Met gepaste trots maakt de bibliotheek bekend, dat zij per begin mei een eenvoudig te bedienen interactief online streaming platform gaat lanceren. Al de bekende ontmoetingen, activiteiten en programma’s zullen in de komende weken via dit online multimedia streaming platform uitgerold gaan worden. Het mooie van dit streaming platform is, dat we met elkaar verbonden zijn en blijven. Iedereen kan eenvoudig meedoen. Je kunt thuis weer gaan deelnemen aan Theetijd, debatten, peuter- en kleuter voorlezen, netwerken voor werkzoekenden, ForumKids activiteiten, cursussen en talkshows. De bibliotheek staat voor het verbinden van mensen. Juist in deze moeilijke tijd is dat zo belangrijk voor Zoetermeerders.

Wanneer je niet zo handig ben met de computer, staan de medewerkers van de bibliotheek telefonisch voor je klaar om je wegwijs te maken op het online streaming platform. Blijf de berichtgeving van Bibliotheek Zoetermeer de komende periode goed in de gaten houden. De bibliotheek hoopt jou snel op het online streaming platform te ontmoeten en wanneer het weer mogelijk is, fysiek in het Forum of in de wijkvestigingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 4 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 7 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 20 uur geleden
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 21 uur geleden
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 22 uur geleden
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 22 uur geleden
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 22 uur geleden
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16