Zingen tijdens longpuntbijeenkomst

Actueel 75 keer gelezen

Zoetermeer - Op dinsdag 5 november is er een Longpunt in Zoetermeer met als thema: Samen zingen en muziek maken: goed voor uw humeur én uw longen! Gezellige afsluiting met zang en optreden mondharmonicagroep Het laatste longpunt van dit jaar staat geheel in het teken van muziek. Samen muziek maken is behalve een sociale bezigheid, ook een goede oefening van longen en spieren. Het belooft een gezellige en vooral ook leerzame bijeenkomst te worden. Zingen heeft een positieve invloed op het functioneren van de longen en je zult merken dat iedereen, ook iemand met een longaandoening, kan zingen. Niet alleen zingen verbetert je longconditie, ook het aanblazen van bijvoorbeeld een mondharmonica draagt daaraan bij. Zangpedagoge Margot Kulik zal je duidelijk vertellen waarom. Trio Meuk zorgt voor de muzikale omlijsting met Nederlandstalige liedjes van toen om gezellig mee te kunnen zingen. Vanuit het Longpunt Zoetermeer is een mondharmonicagroep ontstaan die zal laten zien en horen waartoe zij inmiddels in staat is. Ook je partner, vrienden of familie zijn welkom! Tijd: 14.00 - 16.00 uur (Om half 2 is de zaal open) Locatie: 2B-Home Event Centre, Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT Zoetermeer Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig! Wij verzoeken je om geen geurtjes te gebruiken. Over het Longpunt Zoetermeer Een longziekte… hoe ga je daarmee om? Met wie praat je erover? Wat helpt en wat niet? Je bent niet alleen – er zijn veel mensen die met dezelfde vragen lopen. Daarom organiseert Longfonds, in samenwerking met ervaringsdeskundigen en zorgverleners in Zoetermeer het Longpunt. Dit zijn gratis bijeenkomsten waar je vragen kunt stellen en kunt praten met een zorgverlener. Wil je meer weten? Mail: zoetermeer@longpunt.longfonds.nl Website: www.longfonds.nl

Het laatste longpunt van dit jaar staat geheel in het teken van muziek. Samen muziek maken is behalve een sociale bezigheid, ook een goede oefening van longen en spieren.
Het belooft een gezellige en vooral ook leerzame bijeenkomst te worden. Zingen heeft een positieve invloed op het functioneren van de longen en je zult merken dat iedereen, ook iemand met een longaandoening, kan zingen. Niet alleen zingen verbetert je longconditie, ook het aanblazen van bijvoorbeeld een mondharmonica draagt daaraan bij.
Zangpedagoge Margot Kulik zal duidelijk vertellen waarom. Trio Meuk zorgt voor de muzikale omlijsting met Nederlandstalige liedjes van toen om gezellig mee te kunnen zingen. Vanuit het Longpunt Zoetermeer is een mondharmonicagroep ontstaan die zal laten zien en horen waartoe zij inmiddels in staat is. Ook partner, vrienden of familie zijn welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1
Trommelende vuilnismannen
Ludiek opruimen na vrijmarkt 22 apr, 11:09
Voorzitter Marijke du Burck Foto: Gerard van Warmerdam
Oranje Stichting viert haar 15-jarig jubileum 21 apr, 10:09
Ook het treintje rijdt op Koningsdag. Foto: Gerard van Warmerdam
Programma Koningsdag 2024 20 apr, 09:56
Het wordt weer een echt feest voor jong en oud. Foto: pr
Koningsdag met optocht en Koningsmarkt in Benthuizen 19 apr, 14:26
De stadsgids vertelt bij het oorlogsmonument in het Wilhelminapark over de historie van Zoetermeer. Foto: pr
Gratis wandel- of fietstocht met Gilde Stadsgidsen in mei 19 apr, 12:39 1
Aalscholver-familie Plas van Poot foto: Marcel van der Tol
Familiebezoek in het voorjaar Natuur onder de Loep 19 apr, 11:38