Creative Colors nieuwe hoofdsponsor voor De Boerderij

Actueel 115 keer gelezen

De grote zaal van Cultuurpodium De Boerderij krijgt een andere naam. Na jaren Jupilerzaal te hebben geheten naar de sponsor en biermerk, heet de zaal vanaf heden de CreativeColors zaal. Dit omdat het Zoetermeerse bedrijf hoofdsponsor is geworden.

Zoetermeer - “Elke vijf jaar lopen de contracten af”, vertelt directeur Arie Verstegen. “En daarom gingen we op zoek naar nieuwe sponsors. Hiermee komen we ook tegemoet aan een dringend verzoek van de gemeente die naast subsidie ook graag wil dat instellingen met sponsors in zee gaan.” Verstegens rechterhand Janine Karlas vult aan: “We sloten een biercontract met Bavaria en daarmee kwam ook de naamgeving voor de grote zaal vrij.” Dat De Boerderij uitkwam bij de eigenaren van CreativeColors is niet voor niks. Eigenaar Fred Hagg komt als muziekliefhebber al sinds 1975 in De Boerderij en maakt ook reclameposters en doeken voor De Boerderij. Zijn vrouw Yolanda de Roode is er al jaren vrijwilliger. “We hebben veel affiniteit met de Boerderij en met de muziek”, zegt Hagg die niet lang hoefde na te denken over het sponsorverzoek.

Creative Colors is één van de grootste bedrijven in Nederland die zich bezighoudt met het drukken van grote posters, buitenreclame, doeken en bestickering. Het bedrijf is gevestigd aan de Bleiswijkseweg en er werken 20 mensen. “We hebben bijvoorbeeld in het Stadstheater de foto’s gedrukt die op de muren van de toiletten staan”, vertelt Hagg. “Ook kregen we vrijdag een telefoontje uit Thialff dat KPN nog een reclamedoek wilde hebben. Dat hebben we gelijk laten maken en ‘s nachts per koerier naar Friesland gebracht. Zaterdag tijdens de schaatswedstrijden was ons doek te zien. En we gaan straks weer met de verkiezingsposters aan de slag.” Volgens Hagg is er veel concurrentie dus je moet innovatief zijn. “Een goed voorbeeld was vorig jaar. Op de laatste competitiewedstrijd van de Eredivisie was niet duidelijk wie kampioen zou worden. Perry Sport in de Arena wilde een doek. Dat hebben we toen opgerold opgehangen. Als Ajax kampioen zou worden, kon het met één handeling worden uitgerold. Het doek is opgerold blijven hangen”, glimlacht hij. “Die creativiteit vind ik het leukste van mijn vak”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 21 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 28 mrt, 07:18
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 27 mrt, 18:14
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 27 mrt, 16:47
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 27 mrt, 16:27
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 27 mrt, 16:09
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 27 mrt, 16:05
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16