Vrouwen van Nu Zoetermeer organiseert op 18 januari een lezing over SchuldHulpMaatje.

Actueel 58 keer gelezen

Het motto van SchuldHulpMaatje is: “Samen lukt ‘t, dat is waarin we geloven”. Zeker als je in financiële problemen zit en schulden hebt, is het belangrijk dat er iemand is die in je gelooft en je helpt zonder te oordelen. De aanpak richt zich erop mensen met financiële problemen in een zo vroeg mogelijk stadium te bereiken, dit kan als mensen zich zelf aanmelden, maar ook ketenorganisaties en professionals spelen hierin een belangrijke rol.

Doel is dat de mensen, wanneer er weer overzicht en rust is, leren hoe ze in de toekomst schuldenvrij kunnen blijven, waardoor hun situatie structureel verbetert en terugval voorkomen wordt. Uitgangspunten voor de werkwijze van SchuldHulpMaatje zijn: Iedereen wordt geholpen ongeacht ras, geslacht, taal of levensovertuiging. Meer informatie: www.shmzoetermeer.nl

De middag vindt plaats in ´t Centrum, Frans Halsstraat 1 in Zoetermeer. Aanvang 14.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur. Entree niet-leden: € 5,00.

Naast deze avonden worden er voor de leden diverse activiteiten georganiseerd zoals culturele- en natuuruitstapjes. Ook zijn er enkele interessegroepen zoals een leesgroep, scrabblegroep, eetgroep, museumgroep, theatergroep, brei/haakgroep, wandelgroep en een midgetgolfgroep die met regelmaat bij elkaar komen. Maandelijks komen we bij elkaar voor een koffie-ochtend in de Zoetelaar.

Als lid bestaat ook de mogelijkheid deel te nemen aan activiteiten zoals excursies en reizen die door het provinciaal of landelijk bureau georganiseerd worden.

Wilt u meer weten over Vrouwen van Nu in het algemeen of wilt u een bijeenkomst bijwonen neem dan contact op met Heleen de Lange, telefoon 079-3603139. Meer informatie over de afdeling vindt u op www.vrouwenvannu.nl/zoetermeer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1
Trommelende vuilnismannen
Ludiek opruimen na vrijmarkt 22 apr, 11:09
Voorzitter Marijke du Burck Foto: Gerard van Warmerdam
Oranje Stichting viert haar 15-jarig jubileum 21 apr, 10:09
Ook het treintje rijdt op Koningsdag. Foto: Gerard van Warmerdam
Programma Koningsdag 2024 20 apr, 09:56
Het wordt weer een echt feest voor jong en oud. Foto: pr
Koningsdag met optocht en Koningsmarkt in Benthuizen 19 apr, 14:26
De stadsgids vertelt bij het oorlogsmonument in het Wilhelminapark over de historie van Zoetermeer. Foto: pr
Gratis wandel- of fietstocht met Gilde Stadsgidsen in mei 19 apr, 12:39 1
Aalscholver-familie Plas van Poot foto: Marcel van der Tol
Familiebezoek in het voorjaar Natuur onder de Loep 19 apr, 11:38