Wethouder Mariëtte van Leeuwen opent Urban Life.
Wethouder Mariëtte van Leeuwen opent Urban Life.

Vitaliteitscentrum Urban Life Health Centre geopend

Actueel 104 keer gelezen

Wethouder Mariëtte van Leeuwen heeft afgelopen week het Urban Life Health Centre geopend. Dankzij het Centrum dat aan de Van Aalstlaan is gevestigd kunnen mensen beter in hun vel komen of blijven. Diverse cursussen zorgen hiervoor.

Zoetermeer - Urban Life Health Centre (400m2) is een on-site & on-line platform met een uitgebreide (HOT) Yoga studio en een modern Vitaliteitscentrum, bestaande uit bedrijven en ZZP-professionals die diverse diensten en producten aanbieden ter verhoging van Geluk & Vitaliteit.

Urban Life Health Centre is gevestigd aan de Van Aalstlaan 400. Het is een combinatie van een uitgebreide Yoga Studio en een Modern hedendaagse Vitaliteitscentrum dat gebruik maakt van Westerse en Oosterse filosofie en technieken. Dit komt zowel terug in de Yoga (Hot Yoga = westerse yoga) en in de overige diensten.
Hierdoor behoort Urban Life Health Centre (400m2) tot één van de grotere yoga studio’s in Nederland met een uniek concept door de combinatie van een moderne vitaliteitscentrum. Het is méér dan yoga.
De missie van Urban Life Health Centre is preventief mensen in balans houden zowel fysiek als wel mentaal, mensen bewust maken van een gezonde levenstijl. Maar mensen (kinderen & volwassenen) die uit balans zijn, kunnen met behulp van Urban Life Health Centre ook weer vollledig in hun kracht komen.

Urban Life Health Centre fungeert als een intermediaire (via licenties) tussen de klanten en de diverse zelfstandige ondernemers die diensten aanbieden op locatie.
Doelgroep zijn particulieren maar ook bedrijven die hun werknemers graag willen ondersteunen in hun mentale en fysieke fitheid. In combinatie van bewustwording van eigen levensstijl.

Voor meer informatie kijk op de tijdelijke pagina (website is in de maak) www.urbanlifehealthcentre.com

Bedrijven

Speciaal voor bedrijven biedt Urban Life Health Centre een corporate memberships & vitaliteitscontracten aan voor bedrijven. Hierdoor kunnen medewerkers actief en zelfstandig werken aan hun vitaliteit. Het centrum biedt vanuit een holistische benadering gebaseerd op vier pijlers diverse diensten en producten aan. Dit zijn Lichaam (Yoga, Voeding, Huid- lichaamsbehandelingen), Hart (Coaching & Training), Brein (Meditatie, Mindfulness) en Inspiratie (Workshops, Lezingen, Corporate Health Fairs & Events)
Zoals wellicht bekend presteren vitale medewerkers beter en dit draagt aan bij het verhogen van uw bedrijfsresultaat en klantentevredenheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 3 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 6 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 19 uur geleden
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 21 uur geleden
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 21 uur geleden
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 21 uur geleden
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 21 uur geleden
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16