Afbeelding

Fijne feestdagen in Oosterheem. Vrijdag 16 en zaterdag 17 december is er heel wat te beleven in Winkelcentrum Oosterheem Zoetermeer.

Actueel 393 keer gelezen

Vuurwerkshow

Vrijdag 16 december om 20.00 uur organiseert Vuurwerk Totaal Zoetermeer haar jaarlijkse vuurwerkshow vanaf het eilandje aan het Schipluidenpad. Een fantastisch spektakel welke te aanschouwen is vanaf de horecazijde van het winkelcentrum. Hier staat ook een Rad van Fortuin met knallende prijzen. We maken het extra gezellig met muziek en een hapje en een drankje die u kunt nuttigen bij de diverse restaurants! Wilt u eerst een hapje eten, dan kunt u nog reserveren voor een plekje aan het raam.

Lampionnenoptocht

Voorafgaand aan de vuurwerkshow vindt er speciaal voor de kinderen een lampionnenoptocht plaats. Vrijdag tussen 18.00 en 18.30 uur ontvangen de kinderen bij de lampionnenkraam op het plein van winkelcentrum Oosterheem gratis een lampion voorzien van batterij en stokje. We hebben 500 lampionnen om weg te geven, dus dat wordt een mooie lichtslang door de wijk.

Onder muzikale begeleiding trekt de stoet vanaf 19.00 uur door het winkelcentrum. Voor de gehele route kunt u terecht op de website www.winkelcentrumoosterheem.nl

Omstreeks 19.45 uur eindigt de optocht op het horecaplein waarna dan vanaf 20.00 uur die spetterende vuurwerkshow te zien zal zijn.

Bezoek Kerstman

Zaterdag 17 december is de Kerstman ook aanwezig in Winkelcentrum Oosterheem. Hij zal samen met zijn elf en arrenslee op het Oosterheemplein te vinden zijn van 12.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk brengt hij live kerstmuziek mee voor de nodige sfeer. Dit is ook een uitgelezen kans om met de Kerstman op de foto te gaan. De fotograaf die aanwezig is, maakt foto’s die je (gratis) direct meekrijgt, leuk voor op de schoorsteenmantel!

Tweedaagse Kerstbraderie

Of dat nog niet genoeg is, is er ook nog een Tweedaagse Kerstbraderie op deze vrijdag en zaterdag.
Een sfeervolle kerstbraderie waar u naar hartelust de gezellige kerstinkopen kunt komen doen. Proef de sfeer van de Kerst en kom gezellig snuffelen aan de verschillende kraampjes in Oosterheem Centrum.

We zien je graag tijdens deze fijne feestdagen in Oosterheem Centrum!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09