Afbeelding

ZHINGG treedt donderdagavond op in TOT ZO!

Actueel 73 keer gelezen


De Zoetermeerse formatie ZHINGG treedt donderdagavond 24 november weer op bij kwaliteitsrestaurant TOT ZO in Zoetermeer Oosterheem. Aanvang rond de klok van 19.00. Ze spelen drie sets.
ZHINGG heeft veel fans, waaronder veel Zoetermeerse liefhebbers van hun voortreffelijke sound. Niet voor niets stond deze band enige tijd geleden succesvol in de muziekkoepel op Kijkduin voor een topoptreden. En ook op 18 december a.s. kunt u hen weer horen tijdens een kerstoptreden in Kijkduin.

Er is weer volop gewerkt aan nieuw repertoire en ook op facilitair vlak heeft de band weer de nodige verbeteringen doorgevoerd zodat hun optredens ook visueel nog aantrekkelijker worden.

ZHINGG vastleggen voor een optreden betekent steevast een volle zaak en een bruisend en mooi optreden. Dit tot genoegen van zeer velen! Vaak gaat het publiek uit zijn dak tijdens een optreden van deze topformatie die zijn close harmony vocalen en instrumenten tot in perfectie beheerst.

Of het nu uptemponummers of ballads zijn; ieder nummer is raak. ZHINGG geeft onder meer een tribute in nagedachtenis aan Glenn Frey van the Eagles. Al zijn succesnummers komen langs. Maar ook de nummers van Venice, The Beach Boys, The Beatles, Ogene, Common Linnets, America en veel ander werk beklijven iedere noot.

Inmiddels komt er een vaste schare fans bij ieder optreden in kwaliteitsrestaurant TOT ZO. Heerlijk eten, een lekker drankje en de uitstekende sound van ZHINGG staan garant voor een compleet avondje uit. Voor de dames is er tijdens de pauze gelegenheid om rond te neuzen bij de inpandige boetiek met trendy kleding, mooie tassen en sieraden tegen aantrekkelijke prijzen. Hoe compleet wil je zo’n avond hebben? Tot donderdagavond, TOT ZO!

Waar?

•Restaurant Tot Zo
•Oosterheemplein 15 - 2721 NB Zoetermeer

Wanneer?

Donderdag24 november a.s. van 19:00 t/m ongeveer 22:30 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09