<p>Een heel contente voorzitter Marcel Verbeek in het Buytenpark op de plek waar de beachvolleybalvelden komen </p>

Een heel contente voorzitter Marcel Verbeek in het Buytenpark op de plek waar de beachvolleybalvelden komen

(Foto: PR)

Zovoc realiseert beachvolleybalvelden in Buytenpark

Zoetermeer - Een lang gekoesterde droom van volleybalvereniging Zovoc uit Zoetermeer gaat binnenkort in vervulling. Over enkele weken krijgt Zovoc achter sporthal De Limiet ook de beschikking over een beachvolleybal locatie met 4 professionele beachvolleybalvelden. Op deze beachvolleybalvelden kunnen (dit jaar alleen) leden van Zovoc tegen geringe vergoeding naast het zaalvolleybal nu ook gaan beachvolleyballen. Onderling lekker potjes spelen of training krijgen van ervaren trainers om de fijne kneepjes van het beachvolleybal te leren.

Voorzitter Marcel Verbeek licht toe waarom deze droom bestond en nu gerealiseerd wordt: “Beachvolleybal is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Het is een dynamische en aantrekkelijke sport en wordt normaal gesproken vanaf eind april tot en met augustus beoefend. Daarmee is het een perfecte aanvulling op ons zaalvolleybal aanbod. Dat wordt namelijk gespeeld van september tot en met mei in de zaal. Wij willen onze leden en Zoetermeerders de gelegenheid geven om het gehele jaar te sporten en plezier met elkaar te maken. Dat dit nu is gelukt komt door meerdere factoren.

In het lokaal sportakkoord met de Gemeente Zoetermeer hebben we Zovoc Beach als initiatief kunnen opnemen waardoor ook bij de gemeente het draagvlak toenam. Daarnaast hebben we een aantal sponsoren, waaronder Intratuin en de Zoetermeerse Pallethandel, kunnen verleiden om materiaal te leveren maar ook veel van onze eigen leden investeren in dit initiatief. Het is dus echt iets van en voor Zovoc. Het is wel onze ambitie om meer Zoetermeerders de gelegenheid te geven om te gaan beachvolleyballen. Wij hopen daar volgend jaar verder invulling aan te gaan geven. Dat is onze andere droom. Veel meer Zoetermeerders aan het (beach)volleyballen krijgen!”.

Zovoc is nog op zoek naar meer sponsoren! Wil jij hen financieel of materieel steunen? Ga dan naar hun crowdfunding pagina (https://gofund.me/9570d129) en doneer of neem contact op met pr@zovoc.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden