Foto:

De speciale band tussen IQ en de Boerderij

Zoetermeer - Het Britse IQ is een van de bands met wie Cultuurpodium Boerderij een bijzondere band heeft, ook nu zij helaas nog niet op het podium kunnen staan. Daarom verzorgt de Boerderij a.s. vrijdag een gratis livestream van de neo-prog band: de nog nooit vertoonde opnames van de tweede avond van het IQ30-weekend in 2011!

Het is al een jarenlange traditie dat IQ in december naar de Boerderij komt voor hun unieke X-Mas Bash. En toen in 2011 de band 30 jaar bestond was het vanzelfsprekend dat zij dit een heel weekend kwamen vieren in Zoetermeer, met hun trouwe fans. De opnames die je vrijdag 7 mei om 21:00 uur gaat zien, zijn nog nooit eerder vertoond! Het is een registratie van de tweede avond: 23 oktober 2011. Op deze avond vertolkte IQ het album “Tales From The Lush Attic” in zijn geheel en daarnaast hoogtepunten uit hun backcatalogue en een aantal verrassingen. De bezetting tijdens dit optreden was: Peter Nicholls (zang), Mike Holmes (gitaar), Tim Esau (basgitaar), Neil Durant (keyboards), Paul Cook (drums) en Jonny Griffiths (sax). Deze avond beleef je dus de première van deze video-registratie en om het feest compleet te maken, kun je na afloop met de leden van IQ chatten.

Cultuurpodium Boerderij streamt concerten gratis via hun Vimeo-kanaal en deze is te bereiken op www.cultuurpodiumboerderij.nl. Het enige wat je hoeft te doen is op tijd klaar te zitten en te klikken op ‘livestream’. Hier vind je ook meer informatie over hoe je via Chromecast op je TV kunt kijken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden