<p>Fotograaf Stefan Segers besloot zijn hulp aan te bieden en een aandeel te nemen in het bedrijf&nbsp;</p>

Fotograaf Stefan Segers besloot zijn hulp aan te bieden en een aandeel te nemen in het bedrijf 

(Foto: Robbert Roos)

Fotograaf zet expertise in voor startup

Als actieve ondernemer zie je overal kansen. Soms komen die kansen onverwachts op je pad. Toen fotograaf Stefan Segers zijn expertise in kon zetten voor een nieuwe startup in voedingssuplementen raakte hij zo enthousiast dat hij besloot zelf een aandeel te nemen in het bedrijf.

Door Robbert Roos

Zoetermeer - Het begon allemaal toen fotograaf Stefan Segers een bruidspaar tegenkwam wiens trouwdag hij 11 jaar gelegen fotografeerde. Na een felicitatie met het huwelijksjubileum kwam het gesprek al snel op de huidige werksituatie. “Ik kampte sinds de lockdown met wat ‘coronakilo’s’ terwijl het stel er verrassend goed uitzag”, vertelt Stefan. “Wat bleek; Miron was bezig met een startup in ‘voedingsmiddelen’.”

Het bedrijf ‘MyShaky’ brengt speciale shakes op de markt die gebaseerd zijn op het Keto dieet. “Wij waren al fan van complete maaltijd shakes, maar het viel ons op dat je daar niet of weinig van afviel”, vertelt Miron. “Wij zijn toen gaan kijken of dit niet anders kon en kwamen o.a. bij het Keto dieet uit. Dit is een dieet waarbij je eet met een verdeling van 70% vetten, 20% eiwitten en 5% koolhydraten. Dit bleek uitermate geschikt voor mensen die veel op de weg zitten, thuis werken en graag willen afvallen. Omdat we zelf erg enthousiast waren besloten we met deze shake te beginnen.” Nieuwsgierig van aard als Stefan is zag hij direct het gemak van zo nu en dan een maaltijdshake. Daarnaast ben ik als fotograaf vaak onderweg en hou van snel en gemakkelijk. Ik besloot de shakes zelf te proberen en vond ze niet alleen heel lekker, maar merkte ook dat ik begon af te vallen. Met de speciale ketostrips kun je meten of je goed bezig bent.

Omdat de nieuwe startup behoefte had aan zakelijk advies, én goed beeldmateriaal kon gebruiken, besloot Stefan zijn hulp aan te bieden en een aandeel te nemen in het bedrijf. Inmiddels is de website klaar en kunnen de eerste producten online besteld worden. “De smaak is echt heerlijk en je hebt 3 tot 4 uur echt geen honger. Ik kan het iedereen van harte aanraden.”

De MyShaky shakes zijn erg lekker en 1 shake zou een maaltijd kunnen vervangen, maar het advies is om een combinatie te maken. Ontbijt en/of lunch met een shake, en in de avond een keto of lowcarb maaltijd. Op die manier heb je zowel zoete als zoute maaltijden op de dag en gaan de shakes niet snel vervelen. De shakes zijn zelf ontwikkeld en worden geproduceerd in Nederland. Het Keto dieet vergt enige voorbereiding. Kijk voor de Keto teststrips, een starterspakket of de shake op https://myshaky.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden